Kızlar inistagram uygulamasından anlayan var mı erkekler niye bir kizin 0rofiline sürekli bakar ki?

Arkadaşlar bi hocama aşk olduğum ona açıldım falan filan flört ediyoruz şu an neyse eskiden ona açılmadan önce paylaştığım hikâyelerime bakmazdı hergun bakmaya başladı bugün bakmadı nedense ama daha yeni paylaştım bende merak ettim aşk olduğum hoca profilime giriyor mu girmiyor mu diye bende you tube den video izledim hani profilime girenlere kim olduklarını nasıl bakabilirim falan filan neyse adamın videoda anladığım gibi yaptı engellenen kısmına girdim üst kısımda artı vardı o artiya tıkladım şok geçirdim 1. Sırada ona aşk olduğumu sanan hocam 1. Sırada benim aşk oldup ona açıldığım hoca 3. Sırada da benim en yakın arkadaşım hemen en yakın arkadaşima mesaj attım ona dedimki sen benim profilime girdin mi dedim oda evet girdim dedi ne zaman dedim dün dedi şok geçirdim tamam dedim dün girmişse ve 3. Sıradaysa 1. Sıradaki hocam acaba hergun mi giriyor nasıl aşk olduğum hoca hergun profilime girdiği halde 2. Sırada oluyor ki

Kızlar inistagram uygulamasından anlayan var mı erkekler niye bir kizin 0rofiline sürekli bakar ki?