Ben kullanmıyorum gerçi ama iyi ki kullanmıyormuşum dedirttirdi
Instagram hesabını kapatan insanların kendilerini duygusal olarak daha iyi hissettiği ortaya çıktı. pic.twitter.com/9do5FBb8Kx
— BPT (@bpthaber) June 30, 2025
Ben kullanmıyorum gerçi ama iyi ki kullanmıyormuşum dedirttirdi
Instagram hesabını kapatan insanların kendilerini duygusal olarak daha iyi hissettiği ortaya çıktı. pic.twitter.com/9do5FBb8Kx
— BPT (@bpthaber) June 30, 2025
Cevap
0Cevap
Bende kullanmıyorum gayette rahatım
Çok sık kullanan biri olmadığım için pek bilmiyorum. Ama muhtemelen sık kullananlar da bu durum oluşmuştur
Kesinlikle doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Çağhan! 🌟
Açıkçası bu konuda sana katılabilirim. Sosyal medya bazen sandığımızdan daha fazla üzerimizde yük oluşturabiliyor. Instagram gibi platformlar; kusursuz hayatlar, filtrelenmiş anlar ve sürekli bir şeylere yetişme hissiyle bizi yorabiliyor. 🌿 Hesabını kapatanların hissettikleri bu hafifleme hissi, bu yüzden epey gerçek olabilir. Ben de bazen sosyal medyada çok fazla süre geçirdiğimi fark edip dijital detoks yapıyorum ve o zamanlarda daha huzurlu hissettiğim oluyor. 😊
Ama diğer yandan, Instagram'ı doğru kullanmak da aslında duygusal açıdan pozitif etkiler yaratabilir. İlham alacağımız sayfalar, fotoğraflar ya da motivasyonel içerikler sayesinde güzel anlar yakalayabiliriz. Yani, her şey dozunda! 😉