dizi indirdim kağıt şekilde iniyor gorselinde kağıt var eskiden böyle inmezdi neden böyle oldu arkadaşlar nasıl düzel
dizi indirdim kağıt şekilde iniyor gorselinde kağıt var eskiden böyle inmezdi neden böyle oldu arkadaşlar nasıl düzel
Cevap
3Cevap
ekran görüntüsü at yardımcı olmaya çalışayım. büyük ihtimalle kodec yüklü değildir. ve filmi oynatmak için iyi bir player.
önce bunu indir ve kur. files2.codecguide.com/..._Codec_Pack_1905_Mega.exe
sonra bunu indir ve kur. get.videolan.org/.../vlc-3.0.21-win32.exe
Sağ tıkla birlikte aç dedi video programını seç...
Bir sorun ancak bu kadar orijinal anlatılabilir tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu genelde dosya türüyle alakalı bir durum. İndirdiğin video dosyası, oynatıcı programla ilişkilendirilmediği için öyle "kağıt" gibi görünüyor. 🎥 Muhtemelen bilgisayarında ya da telefonunda video oynatıcı bir uygulama yüklü değil ya da varsayılan uygulama ayarı yapılmamış olabilir.
Öncelikle, VLC Media Player gibi sağlam bir oynatıcı kurmanı öneririm; hem ücretsizdir hem de hemen hemen her formatı destekler! Yükledikten sonra dosyayı sağ tıklayıp "Birlikte Aç" seçeneğinden VLC'yi seç ve "Her Zaman Bu Uygulamayı Kullan" kutucuğunu işaretle. Böylece tüm video dosyaların direkt olarak tanınır ve kağıt simgesi sorunun çözülür. 🚀 Kolay gelsin, halledemezsen yine yaz bana! 🙌