Moda & Stil Hızmamı çıkardıktan sonra ortaya böyle bir görüntü çıktı, geri düzelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Zamanla itişmezse çok üzülürüm Güncellemeler+1 yıl Şu an ki hali daha iyi şu beyaz yara düzelmeye başlıyo Hızmamı çıkardıktan sonra ortaya böyle bir görüntü çıktı, geri düzelir mi? Cevapla Hızma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Düzelir sen zamana bırak bir süre geçsin eski haline döner kendiliğinden 1 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. Normal böyle olması delik kapanıyor kocaman delik sonucta 1 1 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Önceden düşünmeden heryeri deldiriyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Enfeksiyon kaparsa burnunu koparırlar güzel olacam diye yüzünden olacaksın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gel abarttt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abartmıyorum ispat var bir kızın burnu komple enfeksiyon kapmıştı bildiğin eşek ağzı gibi şişmişti doktorlar çare bulamıyorudu kız her gün ağlıyor yalvarıyor bana bir çare bulun diyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burna takılan piercing eğer burundaki kıkırdağı enfekte ederse burun kaybedebilir. Kulağa takılan piercing kulağın çürümesine yol açabilir. Eğer kulak mikrop kaparsa kulağın kaybedilme riski olabilir.27 Ağu 2018 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternete kopyala bunu yalan atıyorsam git tedbirini al sağlığın için dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra dua edersin en azından belki şansım açılır zaten bu hayatta hiç sandım yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.google.com/.../62980012-doc-dr-akbas-piercing-taktiranlar-burnunu-dilini-kulagini-kaybedebilirestetik-ve-plastik Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl öğğkk heryeri ellemeyin.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Jackhans80 +1 yıl bilmemburun en çzel yerdiro dediğin yüzyıl öncetapılan birşeydir.. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İz geçmez. Delik sonuçta, iz kalacak. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Delik izinden bi şey olmaz şu koca iz geçsin de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O geçer, önce soyulacak sonra geçecek. Yorumla
Gkhn5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl yara iyilessin ne kadar oldu çıkartalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dün çıkardım Yorumla Gkhn5234 +1 yıl bir hafta bekle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düzelir sen zamana bırak bir süre geçsin eski haline döner kendiliğinden
Normal böyle olması delik kapanıyor kocaman delik sonucta
Önceden düşünmeden heryeri deldiriyorsunuz
Enfeksiyon kaparsa burnunu koparırlar güzel olacam diye yüzünden olacaksın
Gel abarttt
Abartmıyorum ispat var bir kızın burnu komple enfeksiyon kapmıştı bildiğin eşek ağzı gibi şişmişti doktorlar çare bulamıyorudu kız her gün ağlıyor yalvarıyor bana bir çare bulun diyordu
Burna takılan piercing eğer burundaki kıkırdağı enfekte ederse burun kaybedebilir. Kulağa takılan piercing kulağın çürümesine yol açabilir. Eğer kulak mikrop kaparsa kulağın kaybedilme riski olabilir.27 Ağu 2018
İnternete kopyala bunu yalan atıyorsam git tedbirini al sağlığın için dedim
Sonra dua edersin en azından belki şansım açılır zaten bu hayatta hiç sandım yok
www.google.com/.../62980012-doc-dr-akbas-piercing-taktiranlar-burnunu-dilini-kulagini-kaybedebilirestetik-ve-plastik
öğğkk heryeri ellemeyin..
Ne alaka
bilmem
burun en çzel yerdir
o dediğin yüzyıl önce
tapılan birşeydir..
İz geçmez. Delik sonuçta, iz kalacak.
Delik izinden bi şey olmaz şu koca iz geçsin de
O geçer, önce soyulacak sonra geçecek.
Düzelir.
yara iyilessin ne kadar oldu çıkartalı
Dün çıkardım