İnternet & Teknoloji Telefonlarda önerdiğiniz en iyi beş işlemci hangileri? düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En iyi beş işlemci yazar mısınız? Güncellemeler11 ay Neden cevap yok? Telefonlarda önerdiğiniz en iyi beş işlemci hangileri? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Snapdragon 8 Gen 2 (For Galaxy) Snapdragon 7 Gen 3 Snapdragon 8 Elite Exynos 1580 Mediatek Dimensity 8300 0 4 Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay Nothing phone alınır mı? Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay Nothing phono önerir misin Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay 7-8bine rami hafızası yuksek, kamera orta k. Şarjı uzun giden hangi telefon var, samsung istemiyorum Yorumla Callous_Man 11 ay O fiyatlara olacağını pek zannetmiyorum. Redmi Not 12 Pro 5G düşünebilirisn. Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 11 ay Kimse bilmiyor galiba. 0 1 Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay 7-8bine rami hafızası yuksek, kamera orta k. Şarjı uzun giden hangi telefon var, samsung istemiyorum Yorumla
Brk9494 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 11 ay A18 bionic 0 3 Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay Bu işlemci ismi mi Yorumla Brk9494 11 ay Evet Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay 7-8bine rami hafızası yuksek, kamera orta k. Şarjı uzun giden hangi telefon var, samsung istemiyorum Yorumla
Sarabande0 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay iphone 0 1 Yorumla düşünmektükenmektir 11 ay Telefon demedimİşlemci dedim Yorumla
Bi_miteoliji9 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 11 ay İşlemci olayı kendi Android sürümü değil mi zaten. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Snapdragon 8 Gen 2 (For Galaxy) Snapdragon 7 Gen 3 Snapdragon 8 Elite Exynos 1580 Mediatek Dimensity 8300
Nothing phone alınır mı?
Nothing phono önerir misin
7-8bine rami hafızası yuksek, kamera orta k. Şarjı uzun giden hangi telefon var, samsung istemiyorum
O fiyatlara olacağını pek zannetmiyorum. Redmi Not 12 Pro 5G düşünebilirisn.
Kimse bilmiyor galiba.
7-8bine rami hafızası yuksek, kamera orta k. Şarjı uzun giden hangi telefon var, samsung istemiyorum
A18 bionic
Bu işlemci ismi mi
Evet
iphone
Telefon demedim
İşlemci dedim
İşlemci olayı kendi Android sürümü değil mi zaten.