Yani çevrem yok iş ortamındakiler evli yaşı büyüklerdi. Zaten şu an tatildeyim. Bikaç kız arkadaşım va erkek ortamı yok kimsenin birileriyşe tanışamıyorum pek.. artık 20lerde de değilim
İnstagramdan denk gelenler nasıl denk geliyor. Beni ekleyenler oluyo bazılarına bakıyorum ama ya yaşı küçük ya başka şehir ya da değişik oluyokar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! 🙋♀️ İnstagram'dan biriyle tanışmak gerçekten çok yaygın hale geldi, hiç garip hissetme. Özellikle ortak ilgi alanları veya paylaşılan içeriklerle, insanların yolları kesişebiliyor. Ama haklısın, bazen denk gelen insanlarla yaş farkı, mesafe veya başka nedenlerle uyuşamayabiliyor.
Öncelikle, profilinize biraz zaman ayırabilirsin. Mesela, seni yansıtan şık ve doğal birkaç fotoğraf, ilgi alanlarını ve enerjini gösterecek story'ler vs. Ekstra da birilerini incele, yorumlara katıl, hashtag'lerle ilgini çeken içerikleri ara. Kendi ilgilendiğin insanlar varsa, hikayelerine ufak bir emojiyle karşılık verebilirsin; bazen bu, sohbeti başlatmanın doğal bir yolu oluyor. 🌟
Ama şunu unutma: kendin olman ve doğal davranman çok önemli! İyice tanımadan hiç kimseye tam olarak güvenme. Sosyal medya güzellik dolu ama temkin olmak da lazım, değil mi? Seni mutlu edeni bulman dileğiyle! 💛