AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şey gün aşırı kırılıyor..
Ama telefonlar sahiplerine benzer o yüzden şaşırmadım buna 🐣
Bundan sonra bu cümleyi kullanacağım teşekkür ederim 😂
Jdjsjd buyurunuss
Telefonum 6 senelik hala Bir çizik bile yok.
Ya nasıl olabilir böyle bir şey 😅
Valla Üst geçitten bile düştü Full koruma vs. Hiç çizik bile yok Sadece tozlanıyor onuda ayda 1. kez temizliyorum.
Hangi telefon o ya
Huawei 30 pro
Huawei ve Xiaomi zaten tank herhalde, bataryaları da güçlü 😂
Miadı doldu artık bu 2 ay içerisinde Artık Elma düşünüyorum ya da S25 ultra
Senelerdir elmanın köpeği olmuş biri olarak konuşmuyorum 😂
Est. Elma Kaç kullanıyorsun :D?
15 pro Max
16 Pro şu an S25ultr ile gidip geliyorum bakalım Cebimizde Araba taşıyacağız :D
Eşimin telefonu 16 pro, en önemli artısı ısınmıyor 15ler gibi 😅
İlk çıkış zamanında Çok sorunlu idi Update İle Düzeltildi çünkü çok defoluydu Çizik felan gönderiyordu amerika ama Bakalım 17 geliyor yolda Bismillah :D
Ben onu bekliyorum, o kamera tuşuna basıyorsun 2-3 saniye sonra kamerayı açıyor çünkü 16da 😂
O Tuşda Tuzu biberi olmuş Çok fazla kullanışlı gibi Gelmemiş insanlara ama Olsun Yenilik mi yenilik aslında :D
Isınma muhabbeti olmasa 15 kullanırken 16ya geçmem
Ha ısınma muhabbeti var yine de geçmedim orası ayrı 🤣
En azından Değer Kaybetmiyor Android 3 sene Maks Sonrasında Dibe çöküyor.
Yani hiç eski telefonumu satmadım bugüne kadar sadece sanırım bunu alırken eskisini ver yenisini al gibi bir şey yapmıştım. O yüzden bir şey diyemeyeceğim bu konuda ama android kullanmam bu kadar alıştıktan sonra şahsen
Apple Cloud'da birde tüm bilgilerin Tabi artık oraya kenetlendin bir belli zaman sonra mecburlaşıyor.
Bir de şu anda aktif olarak çalışmıyorum hamilelikten dolayı ama birkaç ay öncesine kadar çalışıyordum ve odadaki bilgisayarım da iMac’ti, evdeki dizüstü bilgisayarım MacBook o yüzden gerçekten ekosistem içerisinden çıkamadım hiç.
Olabildiğince temiz kullanıyorum ekranı temizlerim kılcal çizikler mevcut ama oda normal ekran koruyucu yok üzerinde kılıf takılı ama
Genelde sadece. Kasa kısmı tozdan yana sıkıntı olur. Ama şu an s24 de sıkıntım yok
Ekran kırmakta üstüme yok sanırım 🤦🏼♀️
Geçmiş olsun valla ben duvara çarptım bir ara. Iphone kasa ekran 2 ayrıldı ama ekran kırılmadı sanırım senin talihsizliğin. İnan 3 senelik eski telefonum s22 de ekranda çizik bile yoktur. şu an ki s24 ekranı 27.5 00 tl 5 ayda 4 tane kırılmaz ekran taktırdım. Genelde cebimde anahtar olunca sorun yaşıyorum ya dikkat et sende🫡🥴🥴
Teşekkür ederim, kırılmaz da ekran da gitti en son 😅
Ben düşürmesem oğlum düşürüyor, o düşürmese ben 😂
Anladım .. genelde neden se senin sorunu görünce farkına vardım bayanlarda daha çok ekran kırılıyor ya 🥴🥴😃
Eşim hayatı boyunca kırılmaz taktırmamış telefonuna bir kere de kırmamış-tı. 1 sene kadar önce telefonu çantama koyana kadar. Telefonu çıkardım çizilme çatlama da değil direk kırılmış 😅
🤣🤣🤣sende. Biraz bahtsızlık var. Valla dikkat edin cihazlar cok pahalı ekranı nerden baksan. Bir cihazın yarı fiyatı
Adam kılıf takmıyor, kırılmaz ekran takmıyor. Bende ikisi de var ekranım da kırık telefonun arkası da. 😂
Iphone biraz dandik bu konuda. Bence. Sende samsung a geç. Çocuğa da ver me pek. En azından samsung kasaları artık çelik karışımlı metalden
Alışmışım ya iPhone’a değiştiremiyorum işte.
Anladım ben 1 kere kulladım beni verem etti ıphone. 🤣🤣🤣 en son kendini sinirli bir anımda duvarda buldu
Alışkanlık tamamen
Çok kısa bi zaman kırılmadan kullanabiliyorum. Şuanda da ekran kırık
Genelde bayanlarda bu durum daha yaygın oluyor. Neden. Kırılıyor acaba düşürmekten mi ya da cebinde iken mi Kırılıyor
E çantanın içinde milyon tane eşyayla durursa ne olur? 😅
Düşüyor, telefonum düşmese onun üstüne bişey düşüyor, arka cepte kalıyor falan iste
@berendenizb aynen öyle nfjsbdb
Anladım bende genelde cebimde anahtar unutuyorum o yüzden telefon kırılmaz ekranı gidiyor. Eski telefonumda sadece kamera lens camı kırıldı onuda kendim aldım değiştim
Bu kullandığım telefonu 1. kattan balkondan düşürdüm dokunmatik işliyor sadece ekran gitti jdjsb
Anladım geçmiş olsun ben ekran kırılsa her halde yeni telefon alırım tamiri ile ugrasmam sadece ekranı 27500 tl
Ekranın fiyatı ne kadar onu bile bilmiyorum 😂
Pahalı seninki baya
Samsung s24 ultra işte. Adam. Kasko yapalım diye ısrar etti. 16.500 e kasko. Ben söyleyim. Iphone de kasko 46500 tl. 🤣🤣16 pro için. Yani ekranda nerden baksan 50 bin ona göre dikkat edin
Benimki 15 Pro Max 16 değil 😅
Tamam oda olsun 30. 35 arası 😃😃o paraya sen yaz tatiline çık
Para yok bizde fakiriz 16mız bile yok ki ekran parasını dert edelim 😂
Hayda sende fakiriz deme Allah için bayılırım
Öyle ama 😅
16 alacak parayı bulamadık 😂
Rn uzun gidrn telefonum ortalama 2 buçuk sene anca gidiyor maalesef
Bu konuda oldukca titizim. Cok iyi, duzenli kullanirim.
Ekran berbat olmuş değiştir onu
Altında kendi ekranı da kırıldı
Onuda değiştir reis
17 çıksın onu alırız
İnş.
1/10 benim öldü artık ama böyle hoşuma gidiyor😅
Şahsen kırmazsam uzun zaman bir şey olmaz