İyice dediğin nasıl oluyor makinaya falanı attın domestosa mı yatırdın merak ettim. Ben telefon da kılıf kullanmam temizlik olarak da arada siliyorum temiz yani
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Evet , ekranj silmeye özel mendiliyle falan kılıfı ayrı, arkasını ayrı silerim hep her gün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ozellikle disardan geldikten sonra peçeteye kolonya sıkar silerim. Pandemiden kalan bir aliskanlik. Bazen evde de ayni sekilde sildigim oluyor. Onun disinda ekstra bir sey yapmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İyice dediğin nasıl oluyor makinaya falanı attın domestosa mı yatırdın merak ettim. Ben telefon da kılıf kullanmam temizlik olarak da arada siliyorum temiz yani
Evet , ekranj silmeye özel mendiliyle falan kılıfı ayrı, arkasını ayrı silerim hep her gün
Ozellikle disardan geldikten sonra peçeteye kolonya sıkar silerim. Pandemiden kalan bir aliskanlik. Bazen evde de ayni sekilde sildigim oluyor. Onun disinda ekstra bir sey yapmiyorum.
Arada bir temizliyoruk tabi. 7/24 elimde bari temiz olsun
Ben telefonumu sık sık yıkarım hatta günlük dezenfektan ile silerim.
Beyaz bir kılıfım 6 aydır bembeyaz nasıl önem verdiğimi sen düşün
Wc de taş taşlarına sürüyorum, sonra telefon çalınca yanımdakilerle açtırıyorum, ohhh
Tabiki, ister istemez fondöten izleri, el kreminden parmak izleri oluyo ya da tozlanıyo. Ben düzenli olarak temizliyorum.
Gece yatarken çamaşır suyuna basım sabah çıkarıyorum
Benim ıphone 12 pro maxde kamera araları çok tozlanıyor üşeniyorum valla bazen
Evet fırsat buldukça silerim hep.
Çamaşırr makinesine atıyorum bazen
Ilk aldigim 15 gun olur🤣
Temizlerim dikkat ederim
Veriririm
Evet
Telefonu niye yılmadın pis misin
Fazla degil
Evet dikkat ederim
Kolonyaya soktum çıkardım