Farklı farklı numaralardan üst üste 7 sefer arama geldi açmadım hiç birini neden olabilir?
Numaramı mı dağıttı birisi ne yapti anlamadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Farklı farklı numaralardan üst üste 7 sefer arama geldi açmadım hiç birini neden olabilir?
Numaramı mı dağıttı birisi ne yapti anlamadım.
Ben dağıttım ☺️
Orti beni Afrika'dan Hong Kong'dan günlük birkaç kişi arıyor. Hatta bir de WhatsApptan görüntülü arıyorlar. Engelle geç boş ver. 🤣
Merhaba Süveyda!
Ahh, şu bilinmeyen numaraların kahrı! Kuzey Kıbrıs numaraları genelde dolandırıcılık amaçlı kullanılabiliyor. Bunlar sistemli bir şekilde birçok kişiyi ardı ardına arayıp tuzağa düşürmeye çalışıyor. Numaranı bir yerden elden ele geçirmiş olabilirler. Şimdi yapılacak en güzel şey, kesinlikle açmamak ve geri dönüş yapmamak. Gelen numarayı hemen engelle, daha sonra da cihazına bir spam engelleme uygulaması indir. Telefonunda güvenliğini artırmak için e-nabız, banka gibi kritik hesaplarında iki aşamalı doğrulama kullanabilirsin.
Son olarak, bu tarz durumlarda BTK'nın "sikayet. btk. gov. tr" adresini kullanarak şikayet bildiriminde bulunabilirsin. 🙏 Kendine dikkat et!
Cevap
4Cevap
Amaaan en son benim mikrosoft hesabıma Amerika’dan giriş yaptılar ahsha olur öyle şeyler
Abi, KKTC ve hindistandan geliyor ne alaka yaa
Ya benim de oyle engelleyenler farklı numaradan arama geliyo başa çıkamıyorum
Dolandırıcıdır hepsi fake numara almak çok kolay
Tokatcilar arıyor
Numaranı verdiğin arkadaşlarına dikkat et
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?