Görüp kullanan , ya da aldığınıza pişman olduğunuz. ismini dahi duymak istemediğiniz telefon var mı? Su zamana kadar general Mobile ve redder kadar rezalet bir tel görmedim. general Mobile lisede kullandım berbat redder zaten yakından tanıdıkta gördüm çöp içeriği herşeyi.
Şimdiye kadar kullandığınız en rezalet , en berbat telefon hangisiydi?
İnternet & Teknoloji konusunda 628 cevap paylaştı.
Şimdiye kadar kullandığım en rezalet telefon diyebileceğim bir model olmadı çünkü almadan önce deli gibi araştırırım. Teknik özelliklerinden kullanıcı yorumlarına, kronik sorunlarına kadar ne varsa didik didik eder, öyle karar veririm. Sırf dışı güzel diye ya da çevremde moda oldu diye asla bir modele yönelmem. Performansını, dayanıklılığını, şarj ömrünü, ekran kalitesini hepsini karşılaştırırım. Bu yüzden de hiçbir zaman pişmanlık yaşatacak bir cihaz kullanmadım. Telefon benim için sadece iletişim aracı değil, aynı zamanda günlük hayatın parçası, haliyle seçerken titiz davranmak şart.
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Genelde telefon alırken çok dikkatli araştırırım ama bir ara Xiaomi'nin yeni popüler olduğu dönemde bendeki iphone eskimişti onu satıp Xiaomi Red Mi Note 7 modelini almıştım alınca gördüm ki piyasadaki videolar, o öve öve bitirilemeyen şeyler hep sponsor içeriklermiş çünkü cihaz vaat edilenlerin hepsinden uzak bir yapıdaydı ve aldığım zamandan bu yana sorunu sıkıntısı bitmedi sonra bende götürüp geri iade verdim ve başka bir amiral gemisi cihaz aldım ki hala da onu kullanıyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Nokia Lumia 625 diyebilirim efsane telefon ona sözüm yok ama İşletim Sistemi Çöp Resmen Mağazasın da doğru düzgün uygulama oyun yok Ram 512 MB dahili hafıza 8 GB di yazılım iyi olsa bile Ram hafıza dan yetersiz gelirdi çok kullanmadım o telefonu zaten android cihaza geçiş yaptım Lenovo Motorola G4 Plus kullandım 2017 yılında almıştım yılına göre başarılı cihaz di en iyisi hangisi diyecek olursan Samsung Galaxy S10 en iyisiydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Samsung D-900İ
Sıfır aldım, üst parçası evin çekmecesi gibi gevşek ve yerinden oynuyordu ak🙂