Bugüne kadar telefonda yaptığınız en saçma sapan şey ne idi diye sorsam şimdi hepiniz yokki dersiniz ama siz yinede bir düşünün bakalım belki aklınıza birseyler gelir

Bugüne kadar telefonda yaptığınız en saçma sapan şey ne idi diye sorsam şimdi hepiniz yokki dersiniz ama siz yinede bir düşünün bakalım belki aklınıza birseyler gelir
Popomda sivilce çıkmıştı onu videoya çektim ne olmuş ne var orada diye onuda yanlışlıkla Messenger dan yurt dışındaki akrabaya yollamışım adam doktor sakın açma o videoyu abi diye yalvarmıştım o da sağolsun açmadım sildim direk diye SS atıp yollamıştı
ahahah görsele çatladım 😂😂
seneler önce sevgilime atacağım uzunca aşk dolu mesajı babamın iş arkadaşının oğluna attım hem de gece yarısı , çocuk akabinde beni aradı bir de mesaja şok olmuş hep o günü bekliyormuş gibi😂
Sevgilime günaydın mesajı atmak istemiştim. Yeni evli bı abime attım o mesajı🤦🏻♀️
Sonra 1 hafta yengeye açıklama yapmak zorunda kaldım
Teşekkürler 🌸
Telefonda yaptığım en saçma şey arkadaşımı işletmek olmuştu gizli numaradan sürekli aramıştım şaka yapmak için oda bana yapmıştı çünkü daha önce. bunların dışında saçma bir şey yapmadan sadece yanlış kişiye gönderdiğim mesaj sorun olmuştu
Cevap
9Cevap
Yanlış whatsapp gurubu arkadaşlarımı çaya davet ettim, onlarda hemen kabul ettiler 17 kisi birden ertesi gun geldiler. Oysa benim davet edeceğim grupta 6 kişi vardı. Onlarda ertesi güne çağırmak zorunda kaldım. Gruplara dikkat 🤣🤣
Dedikodu yaptığım ses kaydını :D birine atmıştım ah ulan sjsj
Şaşırmadım
Kendimle alakalı dedikodu idi 🙄
Gecenin bir vakti sevgilime atacağım sms i erkek kuzenime attım🫣
KS de stalk yaptığım birine farklı günlerde yanlışlıkla takip atmıştım😅😅 kulakları çınlasın😂
Ağız dolusu küfürü kuzenime atacağıma aile grubuna atmıştım sesli...
Birkaç yıl önceydi, herkesten sil de yoktu , utanıp gruptan çıkmıştım hemen..
KS'ye girmek.
Saçma ama yapıyorum arada.
Telefonu sadece aramak ve müzik dinlemek için kullandığım günleri özlüyorum.
İnstagram profilime; oğlak yazacağıma, oğlan yazmışım. Bir hafta boyunca zenci erkekler tarafından ekledim. Allahtan arkadaşım farketti ve düzelttik.
O mesajlar ne yaa jdhghxgz profil fotoğrafını yalarken sgdhxgd neyse telefonda yaptığım en kötü şey bir öküze laf anlatmaya çalışmaktı
bugüne kadar telefonda yaptığım saçma bişey yok.
Hiç bir şey yok sanırsam çok düşündüm bulamadım.
Görsel güldürdü.
Yanlışlıkla attığım mesajlar olabilir.
Berberimi arayım derken askerdeki arkadaşımı aradım isimleri aynı 😂
telefonda günlük tutuyordum uzun zaman önce sanırım odur
çıplak fotoğraf atmaktı galiba karşılıklı, ergenliğimde
Sevmedigim birine seni seviyorum dedim
Saatlerce boş vakit geçirmek
Çok komik ya yarıldım ag
Tatlisim biriyle konusamk
öyle bir şey olmadı
Cekilen sacma sapan fotolar
Bi oyuna 7 senemi vermek