İnternet & Teknoloji 2 tane ödenmemiş telefon faturaö? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor TELEFON DA KAPANDİ Başka nolacak buda oldu internet telefon da gitti süper 2 tane ödenmemiş telefon faturaö? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 11 ay İnternet & Teknoloji konusunda 516 cevap paylaştı. En büyük boy un al bazlama yap bazlama yiyerek hayatta kalmaya çalış 0 0 Yorumla
tençorapkokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 11 ay Bende yatırımımı bekliyorum hesap doğrulamamı yaptım sonuçlansa da parama kavuşsam. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay İnternet & Teknoloji konusunda 853 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 12 Yorumla Soran 11 ay Gebersekde gecmis olsa Yorumla Sitemkarım 11 ay Neden ailen ödemiyor mu faturalarını Yorumla Soran 11 ay Ailem yok Yorumla Sitemkarım 11 ay Yaş kaç ki senin? Yorumla Soran 11 ay Aman boş ver ben öyle stress atiyorum sinirimi Yorumla Sitemkarım 11 ay Beraber atalım işte Yorumla Soran 11 ay En son lazım olan bana bır erkekdır aman aman Yorumla Sitemkarım 11 ay Neden ki ne oldu sa böyle düşünüyorsun? Yorumla Soran 11 ay Stressım ve derdım yeterınce var bıde onla ugrasamam Yorumla Sitemkarım 11 ay Anlat istersen Yorumla Soran 11 ay Iyı geceler Yorumla Sitemkarım 11 ay Sana da iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En büyük boy un al bazlama yap bazlama yiyerek hayatta kalmaya çalış
Bende yatırımımı bekliyorum hesap doğrulamamı yaptım sonuçlansa da parama kavuşsam.
Geçmiş olsun
Gebersekde gecmis olsa
Neden ailen ödemiyor mu faturalarını
Ailem yok
Yaş kaç ki senin?
Aman boş ver ben öyle stress atiyorum sinirimi
Beraber atalım işte
En son lazım olan bana bır erkekdır aman aman
Neden ki ne oldu sa böyle düşünüyorsun?
Stressım ve derdım yeterınce var bıde onla ugrasamam
Anlat istersen
Iyı geceler