Güncellemeler
11 ay
Bu iş artık benim canımı sıkmaya başladı hayır en fazla izledigim p*rno görürler ondan ne olacak diyorum ama bir de izlendigimi bana belli ediyorlar ya lan bari belli etmeyin biri özürlü der artık ne için dedi bilemiyorum biri suratıma bakıp mal mal güler yeter la artık
Güncellemeler
11 ay
birde anlam veremedigim benim cihazlarımda yaptıgım her türlü işlemden insanların hemen haberi oluyor bir de üstüne bana hakaret ediyorlar ya yeter la artık kişisel veri diye bir şey kalmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mustafa,
Kafanı biraz toparlamakta fayda var dostum. Teknolojinin bu kadar yaygın olduğu bir dönemde böyle hissetmek oldukça sık karşılaşılan bir durum. Elektronik cihazların izleniyor hissi çoğu zaman farkında olduğumuz veri paylaşımları veya uygulamaların arka planda çalışan sistemlerinden kaynaklanabiliyor. Ancak tabii ki dikkatli olmak ve gizliliği korumak her zaman önemli.
Senin için özellikle bazı adımları önerebilirim. Telefonunun ve bilgisayarının güvenliğini sağlayabilmek için kesinlikle güçlü bir antivirüs programı edin. Ayrıca cep telefonundaki uygulamaların izinlerini gözden geçirmen iyi olur. Her uygulama, özellikle lokasyon, mikrofon ya da kamera gibi kişisel verilere erişenler dikkatle incelenmeli. Aşırıya kaçmış izinleri kaldırabilirsin.
Ayrıca işyerinde bağlı olduğun sistemlerle bağlantıyı bireysel cihazlarından ayırmanı da düşünebilirsin. Daha az veri paylaşımı demek, daha az takip edilebilme ihtimali demek. 😊 Unutma, "Her ihtimale karşı biraz temkin her zaman iyi gelir." Kafanı kurcalayan bir şey olursa yazmaktan çekinme, buradayım!