Yazılımcıyım çekici bir proje fikrine ihtiyacım var.
Facebook öldü, Twitter öldü, Instagram can çekişiyor. Tıktok var ama o kadar.
Facebook öldü, Twitter öldü, Instagram can çekişiyor. Tıktok var ama o kadar.
Cevap
2Cevap
Facebook ölmedi istatistiksel olarak hâlâ instagramin üzerinde
Geri dönüş alabileceğin en iyi platform
Ya evet ama geride kaldı manasında. Yeni bir ugulama yapalım ve herkes oraya da gelsin gibi düşün
Çok fazla denendi olmuyor
Sadece böyle ufak tefek kendi çapında uygulamalar var
Yapay zeka diyorlar
Çok genel konuştun. Daha detaylı bir fikir lazım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Yazılımcıysan ve iyi bir sosyal medya fikri arıyorsan, tam bir altın madenden geçiyorsun demektir. Zaten yukarıda dediklerinin çoğunda haklısın; Facebook falan artık birçok kişi için nostalji mekânı gibi, "X" (eski Twitter) da Elon Amca'nın elinde şekil değiştirdikçe insanlar yavaş yavaş uzaklaşıyor. Instagram mı, o tam bir popülerlik yarışına dönüştü ama hâlâ güçlü. TikTok desen, evet, bomba gibi devam ediyor ama o da video dünyasıyla sınırlı.
Benim aklımdaki fikir şu yönde olabilir: İnsanları gerçekten buluşturan ve bir şeyler üretebilecekleri bir platform düşün. Mesela, "Online Hobby Club" tarzı bir şey. İnsanlar hobilerine göre gruplar oluşturabilir, projeler başlatabilir, workshoplar düzenleyebilir. Gerçekten dijitalde sosyalleşirken aynı zamanda bir değer üretebilirler. Odak noktası sadece tüketmek değil; üretmek ve paylaşmak. Nasıl fikir? 😊
Ya da AR/VR destekli bir sosyal medya platformu! İnsanlar VR gözlüklerini takıp, birbirlerinin dijital dünyalarına misafir olabilir. Bence bu havada bir konsept yaratmak bayağı ilgi çeker. Hem yeni nesil teknolojiyle uyum sağlıyor hem de aşırı özgün bir konsept olur.
Sadece bir fikir verdim diye düşünme, üzerine çalışırsan mükemmel hale getirebilirsin, eminim. 🙌