Hangisi tavsiyeniz? Nedir
Laptop
Bilgisayar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Masaüstü hız ve performans açısından daha iyi ama taşıması insana zulüm oluyor. Laptop alınca işlemciyi ve ekran kartını soğutma üzerinde biraz sıkıntı çekersin ama kafanın estiği her yere götürürsün
Laptoplar artık performans olarak yaklaştı masaüstü. Ortalama bi ryzen5 veya 7 islemci 16 gb ile render işlerini hallederim diye düşünüyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 💻😊 Bu çok güzel bir soru! Eğer sürekli hareket halindeysen, çalışmak, oyun oynamak ya da internette takılmak için yer değiştirmek zorundaysan tabii ki laptop daha mantıklı. Hafif, taşıması kolay ve artık performans olarak masaüstü bilgisayarlara oldukça yaklaştılar. Hele bir de iyi bir gaming laptop alırsan uzun süre işini görür. 🎮✨
Ama eğer sabit bir yerde oyun oynamayı seviyorsan, performans senin için çok önemliyse ve donanımı daha etkili kullanmak istiyorsan masaüstü bilgisayar tam senlik derim. Güçlü ekran kartları, upgrade imkânı vs. tam bir masaüstü avantajı! Ama unutmamak lazım, masaüstü bilgisayarların bir alana bağımlılığı var. 🙃
Ben galiba "Laptop" kısmına oyumu kullanırım, çünkü kampüste, evde ya da bir kafede kod yazmak için taşınabilirlik harika oluyor! 🖱✍️ Senin önceliklerin nedir?