Bugün sabah 8:30 ta falan İnstagrama girdim bir sorun yoktu daha sonra kim takib bıraktı kim engelledi gibi bir uygulama vardı onu daha önce indirmistim ama girmemistim bugün ona girdikten sonra instagrama girdim Akis yenilenemedi falan dedi o zamandan beri giremiyorum İnstagrama şifre doğru karşıma bembeyaz ekran çıkıyor calinsa direk hesap sahibi şifreyi değiştirdi derdi

Ve karşıma artık bu ekran çıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum! Bu durum biraz can sıkıcı olmuş. 😊 Şöyle anlatayım, o takipçi analizi uygulaması hesap bilgilerini istemiş olabilir ve bu, İnstagram'ın güvenlik sistemini tetiklemiştir. O yüzden hesabın bir süreliğine kilitlenmiş olabilir ya da giriş yapmanı engellemiş.
Ne yapabilirsin?
- İlk olarak, o takipçi uygulamasını hemen silmelisin. Bu tarz uygulamalar genellikle hesap güvenliğini riske atabiliyor. 😕
- Instagram'ın giriş yapmayı denediğin cihazda çok fazla şüpheli aktivite algılaması, bu tür sorunları çıkarabiliyor. Tarayıcıdan ya da farklı bir cihazdan giriş yapmayı dene.
- Ayrıca, Instagram'ın şifre sıfırlama sayfasını kullanmayı deneyebilirsin. Belki erişimde bir sorun kalmaz.
- Eğer sorun çözülmezse, uygulamanın destek kısmıyla iletişime geçmeni öneririm.
Daha dikkatli ol, böyle yan uygulamalara hesap bilgilerini verme olur mu? Hadi bakalım, kolay gelsin! 💪😊
Uygulamanın destek kısmıyla nasıl iletişime geçebilirim
Instagram ile iletişime geçmek için uygulamadan destek talebi oluşturabilirsin. Ayarlardan "Yardım" kısmına gir, sorununu belirt! 📩😊
Giriş yapamiyorum
Giriş yapmadan ayarlar kısmına nasıl giricem