Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hesabı şikayet kapanır mı? bari giriş yapamıyorum kapansın, fotograflarım falan vardı baslasının eline gecmesin de kapansın hesabım.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer instagram hesabıma giris yapamıyorum arkadaslar, kullanıcı adımı - sifremi girip girişe tıkladıgımda ise ''lütfen birkaç dakika bekleyip tekrar giriş yapın'' diyor. Bekledikten sonra giriş yaptıgımda ise şifre yanlıs diyor (sifrem dogru bu arada) sifre yeniliyorum ona ragmen giris yapamıyorum yine yanlıs sifre diyor. beni bot hesap olarak mı algıladı bilmiyorum. iiki cihazdan giriyordum instagrama. arkadaslar lütfen yardım edin hesaba tekrar girmem lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Silip tekrar yükleyin
Teli ac kapat olmasa instagrami sil yeniden yükle internetj değiştir. Hesaplar arasında sık geç yapınca oluyor bogle
interneti değişemem
Teli yeniden başlat
pc den giriyorum
Adresi ver bakayım belki askıya alinmistir
edajenner__
İsrail mi yazıyor
evet o hesap.
Şu an normel gozukuyor
askıya alınmamıs zaten
hesap buga girmiş olabilir mail atman lazım desteğe
instagramın mailini nedir? atayım hemen
yaz bana uzun bir yazı atıcam sana yardımcı olur herhalde
tamamdır
Numarayla mı kayıt olmuştun e Mail’le mi
Şifremi unuttum de yeni şifre oluştur denedin mi öyle
evet evet o sekilde denedim. yeni sifreye bile yanlıs sifre diyor kafayı yiyecegim
mail.
Silip silip tekrar dene istersen
Hayatın karardı desene 🤣
Çalınmıştır hesabın
ne yapmam lazım. çalındıgını sanmam ya instagramın suçu
Şifremi unuttum de kod iste telefona
ya şifreyi yenile dedim yeni sifre aldım. yeni sifreyle giris yaptıgımda bile yanlıs sifre diyor kafayı yicem. ayrıca instagrama telefon numaramı eklemedim kod gelemez yani
Gmail de mi eklemedin oraya gönder kodu
gmailim var ama kod gelmesi için ne yapacağim. şifreyi yenile demiştim dün gmaile de mesaj geldi yeni şifre olusturun diye. yeni sifre olusturdum yine giris yapamadım. kod gelmedi yani
Bu bir bug aynısını 1 ay önce arkadaşım da yaşadı çözmeye çalıştık ve 4-5 defa şifre isteyince bize bir yazı geldi sık deneme yaptığınız için 48 saat sonra tekrar deneyin diye. 2-3 gün sonra tekrar şifremi unuttum de ve giriş yap bu sefer olacaktır.
tesekkür ederim
Rica ederim