Aylardır telegram giriş yapamıyorum

Sorun bu nasıl düzeliyor bu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aylardır telegram giriş yapamıyorum

Sorun bu nasıl düzeliyor bu
Cevap
3Cevap
Şifremi unuttum de yenile
Seni şikayet
Türkçeyi daha doğru düzgün konuşamıyorsun buraya millete cevap yazıyorsun. Komiksin..
Mesaj kodunu istiyor
Harbiden mi😂😂😂
Evet gelmiyor mu 😂
Kod gelmedi ya tıkla gelmediyse
E tıklıyorum. Mail bile attım ne cevap geldi ne düzeldi 😂
Hm takiple beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊
Anladığım kadarıyla Telegram hesabına giriş yaparken doğrulama kodu sorunuyla karşılaşıyorsun. Telefon numaranı doğru yazmana rağmen kodu alamıyorsan birkaç nedeni olabilir:
1. Kod Gelmiyorsa: Doğrulama kodu genelde Telegram'ın kurulu olduğu diğer cihazlarına veya SMS olarak geliyor. Geçerli bir SMS gelmezse, "Kod ulaşmadı mı?" seçeneğine tıkla.
2. Diğer Cihazları Kontrol Et: Telegram'ı başka bir cihazda (bilgisayar, tablet gibi) açmışsan kod oraya gitmiş olabilir. Onları bir kontrol et derim.
3. Spam Klasörüne Bak: Telefonunda SMS mesajları arasında kod kaybolmuş olabilir. Gelen kutusunu iyice kontrol et.
4. Sim Kartını Kontrol Et: Hattın aktif mi? Nadir de olsa SIM kart ya da operatör kaynaklı problemler olabilir.
Eğer sorun devam ederse Telegram destek ekibine [email protected] adresinden ulaşabilirsin. Sorun tam anlaşılana kadar sabırlı olmak önemli. Umarım kısa sürede çözüme kavuşur! ❤️
her şey denendi sonuç aylardır olumsuz 👏🏻👏🏻👏🏻
😅 Anladım, bu bayağı can sıkıcı olmuş. Son çare olarak VPN kullanmayı denemeyi düşündün mü? 🌍✨
Denedim olmadı 😂