Telegramda kişiye özel son görülme engellemesi mevcut, size son görülmesini kapatmış olabilir. Ben kapattığım kişileri bahsettiğiniz şekilde görüyorum.
Mesaja tıklayınca çift tık oluyor sohbet balonunda mavi kalıyor baktim şimdi. Buna takılmıyorum mesajım okundu onu anladım ama neden hâla bir hafta içinde görülüyor kiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telegramda kişiye özel son görülme engellemesi mevcut, size son görülmesini kapatmış olabilir. Ben kapattığım kişileri bahsettiğiniz şekilde görüyorum.
Aktif olursa bir hafta içi yazamaz.
Mesajim çift tık gitti ama
Mesaj attınca tek tik olur. O kişi mesajı görünce iki tik olup renkli olur.
İki tık oluyor renkli olmuyor mavi tik yok telegramda uydurma
Oluyor mavi değilmiş pardon yeşil olmuyormuş. Dikkatli bak istersen sen uyduruyorsun
Mesaja tıklayınca çift tık oluyor sohbet balonunda mavi kalıyor baktim şimdi. Buna takılmıyorum mesajım okundu onu anladım ama neden hâla bir hafta içinde görülüyor kiii
Öyle bir şey olması imkansız dediğim mesaj yazarsın tek tik olup son görülme bir hafta yazar. Mesajı okursa son görülme yakınlarda yazar iki tik olur.
Mesaj çift tık son gorulme 1 hafta içinde dostum amaaaa
Mavi mavi senin dediğin gibiiii
Sen mesajı ne zaman yazdın? O mesajı okuduktan sonra bir hafta geçmiş olabilr mi? Çünkü başka türlü olamaz.
Dün sabah yazdım sabah bir hafta içinde diyordu akşam okumuş yine bir hafta içinde diyor 😄😄😄
Öyle birsey olması imkansız
Sus artık tamam gözüme mi inanayım sana mı yaaa neden imkansız olsun Allah yapısı mi bu bir yanlışlık olabilir takıldı
Üslubunu dikkat ederek konuş!
Telegram kullanmadigim için bilmiyorum.
Bilmiyorsan yazma demistim
🤔🤔
Aktif olduğundan emin misin
Mesajım çift tık gitti okudu
Bildirimlerden okundu isaretleye basmıstır
Çünkü 1 hafta içinde doğru diyor mantıken . d
Mesajım çift tık gitti ama
Okudu yani