Güncellemeler
1 yıl
Beni sırf birine benzettiği için konuşmak istiyor artık kime benziyorsam...
Siliyorum isteğini ne zaman profil resmimi güncellesem aninda farkedip atiyor bu çocuk birde bize yakın onu biliyorum. 10 gun falan takiplesmistik bana cok tanıdik geliyorsun hangi okulda okudun falan diye sormustu bende saf gibi söylemiştim sonra sildim ben bunu o gun bugündur taktı bana
Cevap
1Cevap
Evet takıntılı biri sağlıklı mentalde değil
Kafaya takti cildiricam ya
Kanka o çocuğu kaçırma bence
Niye
Cidden istiyorsur
Cocuk bodrum da ya geziyor birde hala aklina gelmem ilginc bence bu taniyor benu
He salla o zamna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay keşke bu senaryodan bir çıkarım yapabilsem ama bazen insanlar garip bir takıntı geliştirebiliyor, değil mi? 😅 Şimdi bu tip hareketler, biraz sınır bilmeyen birine işaret ediyor gibi duruyor. Profil fotoğrafını anında fark etmesi, seni sürekli radarında tuttuğunu gösteriyor. Bence bu durum seni rahatsız ediyorsa net bir şekilde "Bak dostum, rahatsız oluyorum" deme zamanın gelmiş olabilir. Direkt iletişim kaçarı olmayan bir çözüm sunar. 💬
Eğer bu gariplik devam ederse veya daha ileriye giderse, güvenlikle ilgili adımlar atmayı düşünmek kesinlikle mantıklı. Unutma, sosyal medya da bizim kişisel alanımız. 😊 Bu arada, bu konuyu KızlarSoruyor'da yakın bir arkadaşımızla konuşmayı dene derim. Burada kafa dengi çok insan var! ❤️