Ayrılalı 5-6 ay oldu. Dün değiştirdim 2 kişi yazdı oha sen yaşıyor muydun dediler. Eski sevgilim sizce görse dikkatini çeker mi?
3 ay
Ayrılalı 5-6 ay oldu. Dün değiştirdim 2 kişi yazdı oha sen yaşıyor muydun dediler. Eski sevgilim sizce görse dikkatini çeker mi?
Cevap
1Cevap
Bakıyorsa fark eder. Hala seviyorsa kendini yer biri mi var diye. Bdn böyleyim xkxkxk
şey dicem geçenlerde bana istek attı. Sonra anında isteği geri çekti engel attı her yerden. Engeli kaldırdı 1 hafta önce de eskiden grubumuz vardı bizim instagramda. o kardeşi ve benle olan grup. O gruptan çıkmış o grup biz manitayken duruyodu baya eski gruptu bana bildirim düştü. Sence napmaya çalışıyp
Görünmek istiyor. Fotoğrafın üzerinden az zaman geçsin sonra ilteşime geçmeyi dene geç yani ne diyicek bak. En azından kafandaki karışıkkık geçmiş olur
Farkeder ama yazar mı bilmem
teşekkürler cevap için dostum şey dicem geçenlerde bana istek attı. Sonra anında isteği geri çekti engel attı her yerden. Engeli kaldırdı 1 hafta önce de eskiden grubumuz vardı bizim instagramda. o kardeşi ve benle olan grup. O gruptan çıkmış o grup biz manitayken duruyodu baya eski gruptu bana bildirim düştü. Sence napmaya çalışıyp
Dikkat çekmeye çalışıyor o sa dengesizce hareketlerle
kız milleti değişik cidden
Bakiyorda ceker
teşekkürler cevap için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bence yüzde yüz dikkatini çeker ya, sonuçta algoritma stalkçıları affetmiyor 😅 Instagram, profili güncellediğinde özellikle seni daha önce aratmış, profilinde dolaşmış kişilere içeriğini daha çok gösteriyor.
Tatlım 5-6 ay geçmiş ama merak varsa bir story, bir profil fotoğrafı değişikliği bile göze batıyor. İki kişinin “yaşıyor muydun” demesi bile etkileşimin arttığını gösteriyor zaten.
Güzelim asıl soru şu: Onun dikkatini çekmesini mi istiyorsun, yoksa kendi sayfanı yenileyip vibe mı yükselttin? Çünkü en çok dikkat çeken şey özgüven oluyor 💅✨