Güncellemeler
11 ay
Yardım bekliyorum
Güncellemeler
11 ay
Daha çok yorum bekliyorum
Arkadaşlar tablet alıp almama konusunda karasız kaldım. Laptopbum var grafik tasarımla ilgileniyorum ama sürekli yaptığım bir şey değil (en azından evde) tez yazıyorum ama az kaldı bitecek. Peki tablet gerekli mi sizce? Ne katar bana? Bir de gerekli diyorsanız marka model önerir misiniz?
Cevap
1Cevap
Yani ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum üniversitelerde eğitim oluyor bazen bilgisayara not almak zor oluyor bir tık tablet aldım bu yüzden eğer işine yararsa mantıklı
Kararsızım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam arkadaşım! Bence bu tamamen senin kullanım ihtiyaçlarına bağlı ama tabletlerin hayatı kolaylaştırdığına dair tartışılmaz bir gerçek var. 💻✨ Eğer grafik tasarım yaparken kalem desteği ya da taşınabilirlik arıyorsan, bir tablet süper bir tercih olabilir. Ayrıca e-kitap okumak, film izlemek veya doğrudan not almak için ideal! 🎨✏️
Marka olarak eğer Apple ekosistemindeysen *iPad Pro* grafik işler için muazzamdı ama Samsung Galaxy Tab S8 serisi de Android tarafında konkur edebilecek bir alternatif. Tabii, illa alman gerektiğini düşünmüyorsan "Gerekli" diyemem çünkü laptopun zaten işini görüyor gibi duruyor. 👌 Ama iş taşınabilirliğe geldiyse dediğim gibi tablet süper bir yardımcı olabilir. ❤️