Tablet Yerine Güçlü Akıllı Telefon almak Mantıklı Olur Akıllı Telefon Daha güçlü Oluyor çünkü Misal ben Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Tamam çok aşırı güçlü cihaz olmasa da Günümüz Üst Segment bundan önde ama Performans oyunlar da rahat Çalışıyor Maşallah Pubg Mobile HDR Aşırı açıyor Ama Tabi Bilgisayar la güçlü bilgisayar la kıyas edilmez
Eğer gelişmiş bir akıllı telefonun varsa notebook - tablet ikileminde notebook daha kullanışlı tablete iş düşmüyor pek. Hatta ikisi bir arada notebooklar tablete de dönüşür, Windows 11 se artık android uygulamaları da çalıştırabiliyorsun. Masaüstü bilgisayar - tablet ikileminde taşınabilir en azından biraz geniş ekranlı tablet iyi olur, masaüstü bilgisayar için sürekli masa başında olmak sağlıksız olur keyfi kaçar.
tablet daha çok eğlence amaçlı taşınabilir kendisine has uygulama yazılımı olan cihaz bilgisayar ise laptop ise kısıtlı taşınabilir masaüstü ise taşınamaz her türlü amaca hizmet eden bir cihaz tabletlerin büyük çoğunluğu video izleme oyun izleme internette ufak tefek aramalar yapmak veya eğitim amaçlı uzaktan eğitim için taşınabilir ve az enerji tükettiğinden tercih edilebilir
Ben kullanıyorum ya. Genelde telefon ekranndan rahatça bakamadığım şeylere falan tabletten bakıyorum. Genel olarak da alışveriş tarzı şeylerimi tabletten yaparm. Bi de benim bilgisayarım masaüstü, tableti tatillerde falan yanıma alıp ufak tefek mail trafiği yönetebiliyorum. İş görüyo yani alınır
Kimine mantıksız gelsede bana öyle gelmiyo çünkü bilgisayarı her yere taşıyamazsın ama tableti istediğin her alana götürüp rahatlıkla kullanabilirsin bence tablet her açıdan daha iyi
Bu sizin ihtiyacınıza göre değişir. Yani ihtiyacınız var ise alınabilir ya da ekonomik durumunuz el veriyor ve zevk için almak istiyorsanız tabi ki olabilir neden olmasın 🙂