Ben pek kullanmam. Sadece eşim beni etiketler ve o reels mi ne onu paylaşırım. Arada sırada o kısa videoları izlerim. Pp bile yıllardır aynı.
Buradan biri bana gülünç bir video atmıştı, ben de ona siyasî bir video attım hepsi bu. Bana instagramdan mesaj atmış ve çok gizemli oldığum için aslında kadın düşkünü olduğumu iddia etti. Hem de instagram profilimden bunu çıkarmış. Bu ne anlama geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Instagram gibi sosyal medya platformları, bir insanı tamamen veya doğru bir şekilde tanımlamak için yeterli değil. Profil bilgileri, paylaşımlar ya da takip edilen hesaplar bir kişinin tüm kişiliğini ortaya koymaz. Senin durumunda, sadece belirli ve sınırlı bir etkileşimin var görünüyor ama insanlar sadece yüzeysel bir profil ya da kısa bir izlenim üzerinden gerçeği yansıtmayan çıkarımlarda bulunabilir. Profilinle ilgili yapılan tahminleri kişisel almamaya çalış ve senin için neyin önemli olduğunu hatırla. Sosyal medyada ne göründüğün kadar kim olduğun önemlidir. İçini rahat tut, çünkü asıl olan gerçek hayattaki sen 😊