İnstagram kullanan var mı? kullanılmıyorsa da sizce devre ayak uydurmak gerekli mi? Bir insanın sosyal medya hesabı olması gerekır mı?
Güncellemeler
1 yıl
3 Senedir sosyal medya kullanmıyorum. Bu aralar dusunuyorum instagram açsam mı diye sadece. İnstagram kötüydü daha mı kötü oldu. Yoksa iyiye gidiyor mu?
Hayatımda gördüğüm en saçma uygulama bence bende kullanıyorum birsey kaybetmedim mesela birde çok gereksiz ve saçma bence amaçsız bir uygulama bana göre
Bende şahsen 3 senedir hiç kullanmıyorum. Bu aralar açma isteği geldi sadece. Oralarda varolmak falan filan ama kararsızım halen. Mıllet gibi telefonu elıme alıp kurcalamayı da sevmıyorum sahsen. :)
Hayatımıza bir katkısı da yok 🙂 güncel olaylar falan takip ediliyor ünlüler takip ediliyor. Arkadaşlarım bugun nerede ne yapıyor kimle geziyor falan filan. Bunları öğrensek ne öğrenmesek ne 😃
şu an fazlasıyla mantıklı geldi... hayatımıza etkileri yok. Hikayeymiş fotoğrafmış görsekte görmesekte farketmiyor haklısın. Ve bu 3 sene içerisinde hayatımda verdigim en dogru karardı sosyal medyaların tumunu bırakmak...
Orada vakit öldürmek yerine hayatımıza katkıda bulunuruz. Kitap okuyarak yeni bilgiler öğrenebiliriz. Bende 3 4 yıldır kullanmıyorum. Ve gerekte duymuyorum 🙂
Teşekkür ederim... :) Biryerlerde konusma sansımız var mı acaba sizinle yani tabiki isterseniz. Benimle aynı düşünceye sahip olan bir kadınla sohbet etmek şahsen bana çok iyi gelebilir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatımda gördüğüm en saçma uygulama bence bende kullanıyorum birsey kaybetmedim mesela birde çok gereksiz ve saçma bence amaçsız bir uygulama bana göre
Hiç bir sosyal medya kullanmıyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum 🙂
Bende şahsen 3 senedir hiç kullanmıyorum. Bu aralar açma isteği geldi sadece. Oralarda varolmak falan filan ama kararsızım halen. Mıllet gibi telefonu elıme alıp kurcalamayı da sevmıyorum sahsen. :)
Hayatımıza bir katkısı da yok 🙂 güncel olaylar falan takip ediliyor ünlüler takip ediliyor. Arkadaşlarım bugun nerede ne yapıyor kimle geziyor falan filan. Bunları öğrensek ne öğrenmesek ne 😃
şu an fazlasıyla mantıklı geldi... hayatımıza etkileri yok. Hikayeymiş fotoğrafmış görsekte görmesekte farketmiyor haklısın. Ve bu 3 sene içerisinde hayatımda verdigim en dogru karardı sosyal medyaların tumunu bırakmak...
Orada vakit öldürmek yerine hayatımıza katkıda bulunuruz. Kitap okuyarak yeni bilgiler öğrenebiliriz. Bende 3 4 yıldır kullanmıyorum. Ve gerekte duymuyorum 🙂
Benımle aynı dusuncede bır kadınla karsılastıgım ıcın mutluyum. İyi ki varsın.
Teşekkür ederim 🙂 sizde iyki varsınız
Teşekkür ederim... :) Biryerlerde konusma sansımız var mı acaba sizinle yani tabiki isterseniz. Benimle aynı düşünceye sahip olan bir kadınla sohbet etmek şahsen bana çok iyi gelebilir...
Sosyal medya kullanmadıgınıza gore numara verebilirim yani yanlıs anlamazsanız. Ve eger isterseniz.
Ve ayrıyetten seslendırmenlık yapıyorum. Sesimi de duyarsan şok olabilirsin... :)
Yok hayır teşekkürler. Umarım daha başarılı güzel yerlere gelirsiniz.
Takip ettim sizi
Kullanıyorum
Gerekli mi sence? Faydası var mı sana mesela? Varsa ne gibi.
Bir faydası yok ben sadece güzel komik video izlemek için giriyorum
Vakit öldürmek kısacası.
Hayır yani evet faydalı bir iş değil ama film izlemek gibi bir şey bu benim dediğim
Teşekkürler. yorumun için.
Rica ederim
İsteyen kişi sosyal medya kullanabilir
Kullanmıyorum
kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Faydasını görüyor musun hocam? Özel değilse kullanım amacın? Vakit öldürmek vs.
Bende dusunmuyor degılım sahsen.