Bir erkek neden hem eski sevgilisini hemde 3 aylık eski flörtünü rehberden silmez
Geri donmek için
Bir anlamı yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir erkek neden hem eski sevgilisini hemde 3 aylık eski flörtünü rehberden silmez
Cevap
3Cevap
Ben de yeni sildim öylesine hatıra olarak tutuyoruz
Neyin hatırası tam olarak çok saçma ayrılan kişi silmeli yani ne lüzum var hayatından zaten çıkarmışsın hatıraya önem veren biri önce kişiye önem verir bu yüzden gitmez ama kişiye önem vermiyorsa hatıranında değeri yok silmeli bence
Arada bi konuşuyorduk ondan
Seninki de konuşuyordur sıkıldıkça
Bizimki konuşmuyor da rehberde süs koleksiyon yapıyor herhalde
Yok konuşmuyor eminim de amacı ne yani borsa kalırsa döner mi bunlara
Döner yedekte tutuyor
Teşekkür ederim
Benim yüzümden adamı haşlama da 🤣
Yok haslar miyim sevgili değiliz zaten exiyim ben sjsmdiekdk
Zottiri zort
Ergen olduğu için olabilir
Ya yasida büyük aslında
Sordum neden silmedin diye bir sebebi yok dedi anlamadım yani
Sen neden silmedin
Ben sevdiğim için silmedim ama oturupta başka insanları takibede almadım ayrılan bende değildim yani işin mantığı ayrılan insan ayrılıp hayatindan çıkarmışsa rehberden de silebilmeli silmene mantığını anlamiyorum
Bu ülkede insanlar giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir mantığını beynine yerleştirmediği sürece acı çekmeye, eskilerle meşgul olmaya mahkumdur. İlişki bittiği anda numara silinir ve hatta engellenir.
Kadın kadındır
Yani geri donebilmek için boşa düşerse diyorsun
Karısız kalırsa ulaşacak karı olsun diyedir
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🌟 İlişkiler hepimiz için karmaşık olabilir, değil mi? Birçok insan, eski ilişkilerini hatırlamak veya onları dostça bir şekilde sürdürebilmek adına rehberinden silmeyi tercih etmeyebilir. Belki de eski sevgililere geri dönmek istemiyordur ama iletişimde kalmanın bir zararı olmadığını düşünüyor olabilir. Bunun gerçekten bir anlamı yoktur ve tamamen kişisel bir tercih meselesi. Sonuçta, insanlar farklı nedenlerle rehberlerinde eski sevgililerini tutabilir. 😊