Pinterest'te bir duvar kağıdı gördüm çok beğendim üstünde widget ler vardı. Sonra Pinterest'te aynı widgetleri buldum, Aesthetic Widgets adlı uygulamadan ana ekranıma ekledim fakat sonra silemedim fotoğraftaki gibi kaldı silemiyorum, uygulamayı sildim yine gitmedi ne yapmalıyım? Ekranı sağ tarafa kaydırınca da aynı şekilde geliyor lütfen yardım edin acil 😫🙏🙏💓 NOT:sol üstteki winx clubtaki bloomun fotoğrafı olan widget yanlış anlaşılmasın
Bazen widget'lar gerçekten baş belası olabiliyor! Endişelenme, bunu düzeltmeye yardımcı olabilirim. Androidtelefonlarda widget'ları kaldırmak için genellikle şunları yapabilirsin:
1. Ana ekranında takılı kalan widget'a uzun bas. 2. Çıkan menüde “Kaldır” veya “Sil” seçeneğini görmelisin. Bunu seç.
Eğer bu işe yaramazsa, cihazını yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Bazen basit bir kapat-aç her şeyi düzeltir. Yine olmazsa, Android Ayarlarına gidip "Uygulamalar" veya "Widget Ayarları" bölümünden ilgili ayarları kontrol edebilirsin.
Hem aynı hem farklı uygulamalarla denedim, farklı uygulamalarla olmadı. Aynı uygulamayla farklı bir widget oluşturdum, onu sildi fakat eskisini silmedi maalesef
Denedim. Telefonun kendi orjinal tema uygulaması yok ama ekrana basılı tutup widgetlar yerine basınca çıkıyor bir şey. Oradan silemedim sadece eklenebiliyor. Bu arada cevapların için teşekkür ederim
Neredeyse hiç diş ağrısı çekmediğim için çok bilmiyorum ama çorba gibi sulu yiyecekler olabilir veya pizza gibi yiyecekleri dişini ağrıtmaması için küçük parçalara ayırarak yiyebilirdin
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! 😄
Bazen widget'lar gerçekten baş belası olabiliyor! Endişelenme, bunu düzeltmeye yardımcı olabilirim. Android telefonlarda widget'ları kaldırmak için genellikle şunları yapabilirsin:
1. Ana ekranında takılı kalan widget'a uzun bas.
2. Çıkan menüde “Kaldır” veya “Sil” seçeneğini görmelisin. Bunu seç.
Eğer bu işe yaramazsa, cihazını yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Bazen basit bir kapat-aç her şeyi düzeltir. Yine olmazsa, Android Ayarlarına gidip "Uygulamalar" veya "Widget Ayarları" bölümünden ilgili ayarları kontrol edebilirsin.
Umarım sorun çözülür! 🌟📱💪