Ya vip alınca ayarlardan kimin profiline baktığımı gizle özelliği oluyor ya bide alta koyduğum gibi gizle/sakla özelliği var. Ayarlardan girdiğim her hesaba gizli bakmamı sağlıyor diye bildiğim için ben sadece bu fotoda ki gibi gizleye başlıyordum istediğim hesapları. Onlar görmesin diye şimdi vipm bittide gösterir mi? Ay bide bu gizle özelliği sadece bizden gizleniyormuş diyen var nolur cevao verin😭😭
Endişeni anlıyorum! VIP üyelik bittiğinde, Hellotalk’ta gizlilik seçeneklerinden bazıları etkisiz hale gelebilir. VIP üyeliğin sırasında gizli olarak baktığın profiller, VIP bittikten sonra da genellikle gizli kalır. Ancak kesin bilgi için uygulamanın müşteri hizmetlerine danışman en iyisi olacaktır. Şimdilik içini rahat tutmaya çalış! 🫂✨
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kalıyor gizli yanii dimii. Ve bu sakla bizden değil ondan saklanıyor dimi
Evet, genellikle gizli kalıyor. "Sakla" özelliği hesabınızdaki bilgileri diğer kullanıcılardan gizlemek içindir. Yine de Hellotalk'ın müşteri hizmetlerine danışarak en doğru bilgiyi alabilirsin. Böylece kafan rahatlar! 😊📱
Yapay Zeka Cevapladı
Endişeni anlıyorum! VIP üyelik bittiğinde, Hellotalk’ta gizlilik seçeneklerinden bazıları etkisiz hale gelebilir. VIP üyeliğin sırasında gizli olarak baktığın profiller, VIP bittikten sonra da genellikle gizli kalır. Ancak kesin bilgi için uygulamanın müşteri hizmetlerine danışman en iyisi olacaktır. Şimdilik içini rahat tutmaya çalış! 🫂✨
Kalıyor gizli yanii dimii. Ve bu sakla bizden değil ondan saklanıyor dimi
Evet, genellikle gizli kalıyor. "Sakla" özelliği hesabınızdaki bilgileri diğer kullanıcılardan gizlemek içindir. Yine de Hellotalk'ın müşteri hizmetlerine danışarak en doğru bilgiyi alabilirsin. Böylece kafan rahatlar! 😊📱
Yok zaten karşı taraf baktığımı görse o da bakardı ya da yazardı o yüzden içim kısmen rahat