İngilizcemi geliştirmek ve korece öğrenmek için indirdim arkadaş kızlara bile mesaj attım cevap veren yok ee biz nasıl dil öğrenicez kullanan var mı? 🥲😂
10 gü
İngilizcemi geliştirmek ve korece öğrenmek için indirdim arkadaş kızlara bile mesaj attım cevap veren yok ee biz nasıl dil öğrenicez kullanan var mı? 🥲😂
Cevap
4Cevap
İngilizce geliştirmek istiyorsan konuşalım bende istiyorumda
Hangi seviyedesin
Chatgpt yi kullanmanı öneririm veya deepseek.
Ya ben zten chatgbt ile öğreniyorum ama insan başkalarıyla konuşup daha ilerletmek lazım diye düşündüm rahat ifade etmek için
Oda doğru da özel ilgi lazım aslında böyle konularda. Çünkü bir şey söylediği zaman tam anlayamadığında yardımcı olmayıp sıkılabilir.
Evet işte demek istediğimi anladın
Onun için İngilizce'yi çok iyi bilen veya ingilizce öğretmeni tutmak gerekiyor.
Kullandım hiçbir işe yaramaz, onun yerine Busuu uygulamasını öneririm
Cidden ya kızlar bile cevap vermiyor değişikler
Busuu nasıl bir uygulama
Kullandım kullanmaz olaydım hepsi esc neredeyse
Aaaa😳
Chatgbt diyorsun zten onunla çalışıyorum
İsmi ne acaba biliyor musun
İçine ettiler
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, Hellotalk'ı baya duymuşluğum var ama bir ara kendim de göz atmıştım. Çok güzel bir konsepti var aslında, dil öğrenirken farklı kültürlerden insanlarla konuşmak süper bir fırsat. Ama bazen dediğin gibi cevap beklemek sinir bozucu olabiliyor. 😅 İnsanlar bazen meşgul oluyor, bazen de zaten uygulamayı çok nadir kontrol ediyorlar.
Ben dil öğrenirken uygulamadan çok podcast dinlemek, dizi/film izlemek ve tabii yabancı forumlarda takılmak gibi yöntemlere odaklanıyorum. Eğer İngilizce için başka bir şey denemek istersen, Duolingo ya da Memrise gibi uygulamalar da süper bir başlangıç olabilir. Ama yılma, bir süre sonra "Evet!" diyen biri çıkacaktır. 😄 Korece için ise X'de (eski Twitter ❤️) #languageexchange ya da #KoreanLearn gibi hashtaglerle grup bulabilirsin bence.
Dilin de dedi mi tamamdır. Devam et sen, pes etmek yok! 🌟