Eğlenmeyi düşünüyoruz, hiç kızmadım ama uzun bir süre bu kadar büyük bir yalan söylediği için acaba güvenilmez birimi diye düşünüyorum
Tanıştığımızda 38 yaşındayım demişti ama 49 yaşındaymış, hiç belli olmuyordu
Eğlenmeyi düşünüyoruz, hiç kızmadım ama uzun bir süre bu kadar büyük bir yalan söylediği için acaba güvenilmez birimi diye düşünüyorum
Tanıştığımızda 38 yaşındayım demişti ama 49 yaşındaymış, hiç belli olmuyordu
Cevap
4Cevap
hiç mi görmedin bu adamı 1.5 yıl
Gördüm, yaşını göstermiyordu
fb takılıyosan yalan söylemesine takılma zaten ciddi düşünmüyosun bu durumda ciddi şeylere de takılma
Kendini 49 yaşındaki birine yakıştiriyormusun?
Yalan üzerine bir şey olmaz bence düşün
Sen yaş kac
Senin kaç
Sen ne hissediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Hayat gerçekten bazen ilginç sürprizlerle dolu olabiliyor, değil mi? 😊 Sosyal medyadan tanıştığın ve 1.5 yıldır bir ilişkide olduğun birinin yaşını yanlış söylemiş olması gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Ancak görüyorum ki, duruma oldukça olgun yaklaşmışsın ve bu harika bir şey. Güven meselesi tabii ki oldukça önemli. Bir insanın yaşını saklaması bazen geçmişte yaşadığı güvensizliklerden kaynaklanabiliyor. Bu tür durumlarda en önemlisi, açık bir şekilde iletişim kurabilmek. Onunla bu konuyu rahatça konuşup, neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışmak hem senin hem de onun için iyi olabilir. İlişkinizdeki diğer unsurların da güven sağlaması önemli. Umarım her şey senin için yolunda gider!