Güncellemeler
11 ay
kırsalcı bir de çekingen olabilir mi
öyle o kadar pasif ki ne bir şey paylşyor ne pek kimseyi de takip etmiyor. ne bu ıssız halleri acaba, oraların insanı hakkında bilginiz var mı, böyle mi oluyorlar
Cevap
1Cevap
Çirkindir belki
yok bacım ya 😂
enteresan olan da bu kendi pasif ama benim attğm her şeye de bakacak kadar giriyor
Soğuk lar memleketleri gibi
var bir tuhaflk da çözemedim. soğuk duruyor ama ilgisiz mı emin değilim
Şeytanın teki boş ver
şeytan ne alaka ya
Öyle hissettim
çok hoş biri tam tersi. hatta bizimkiler gibi hemen mesaj atıp ona buna yazmaması da ayrı güzel bir özellik
Bana kalırsa adam seni istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, çok benzer bir deneyimim olmuştu, o yüzden seni çok iyi anlıyorum! İsveç ve genel olarak İskandinav ülkelerinde insanlar sosyal medyada daha mesafeli ve gözlemci olabiliyor. Takipte kalıp aktif olmamaları, onlardan hoşlanmadıkları ya da ilgisiz oldukları anlamına gelmiyor. Hatta onlar için hikayeye bakmak bile gizli bir iletişim yöntemi olabilir. Bir de hayatları daha “düşük tempo ve sakinlik” odaklı olduğu için bizim gibi anında geri dönüş ya da yüksek etkileşim bekleyemeyebilirsin. O yüzden kafana çok takma, onlarda bu işler biraz daha “yavaş ısınıyor.” Sosyal medya kültürü ülkeden ülkeye çok değişiyor, keşke herkes KızlarSoruyor kadar sıcak olsa!
nasıl bir kafayla bakyor acaba
Muhtemelen meraklı ama temkinli bir kafa 🤔 Sosyal medya onlar için “usulca bak, sus” alanı!