İnternet & Teknoloji İstegramda takip etmediğim birinin hikayesini izledim. farketmişmidir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayrıntı yok izledik işte. Güncellemeler+1 yıl Neyse çokda önemli değil İstegramda takip etmediğim birinin hikayesini izledim. farketmişmidir? Cevapla İş Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Etmiş olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek tek isimlere bakarmı Yorumla Soran +1 yıl Görüntüleyen değil beğenen görünüyor biliyorum Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Dikkatli biriyse 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani biraz zor öylemi Yorumla
BasakKra Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl evet 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Bildirimmi gidiyor? Sadece mesela 4bin görüntüleme olarak görünüyor biliyorum Yorumla BasakKra +1 yıl bildirim gitmiyor beyfendi izleuenlerin kim olduğunu görebiliyor ayrıca 4bin dediniz. yani öyle büyük bi kitlesi varsa sizi fark etmez bile belki Yorumla Soran +1 yıl Ben örnek olarak söyledim rakamı çok daha az olabilir Yorumla BasakKra +1 yıl anladım. sizi taniyo mu o yüzden mi tedirgin oldunuz Yorumla Soran +1 yıl Evet tanıyor havalara girer şimdi korktuğumdan değil. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla BasakKra +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Etmiş olabilir
Tek tek isimlere bakarmı
Görüntüleyen değil beğenen görünüyor biliyorum
Dikkatli biriyse
Yani biraz zor öylemi
evet
Bildirimmi gidiyor? Sadece mesela 4bin görüntüleme olarak görünüyor biliyorum
bildirim gitmiyor beyfendi izleuenlerin kim olduğunu görebiliyor ayrıca 4bin dediniz. yani öyle büyük bi kitlesi varsa sizi fark etmez bile belki
Ben örnek olarak söyledim rakamı çok daha az olabilir
anladım. sizi taniyo mu o yüzden mi tedirgin oldunuz
Evet tanıyor havalara girer şimdi korktuğumdan değil.
teşekkür ederim
rica ederim