Pardus yani bir diğer adı linux işletim sistemini kullanan var mı memnun musunuz, ona göre indiricem de?
avantajları ve dezavantajlarını yazarsanız sevinirim
avantajları ve dezavantajlarını yazarsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bildiğin gibi linux kodlama tabanlı bir işletim sistemi. Açık kaynak kodlu olduğu için eğer kodlamayla uğraşacaksan öneririm. Ama pardus'un pek stabil çalışmadığını duymuştum. Özellikle başlangıç kullanıcıları için Ubuntu çok daha önerilen işletim sistemidir. Kendim Ubuntu kullandım, herhangi bir problemi yoktu. Hatta daha güzel çalışıyordu ama ne yazık ki bilgisayarımdan kaynaklı bir problem yüzünden devam ettiremedim. Nesini merak ediyorsun bana söyleyebilir misin mesela?
Mint dağıtımı pardustan ve ubuntudan daha stabildir
Cevap
4Cevap
çok kasıyor pcyi hiç kullanışlı değil çok açığı var. tavsiye etmem
windowsla kıyaslanamaz bence hiç biri. ubuntu bir nebze iyi diyebilirim ama dediğim gbi tavsiye etmem
windows ta kullandıgın programlar emulatorsuz calısmaz, linux versiyonlarını bulman lazim eger varsa, viruslerle cok basın agrımaz
ubuntu kur illa linux'e meraklıysan
ubuntu en yaygın linux sürümü gibi bir şey her programı bulursun
pardusu bilmiyorum kullanmadım da ubuntu da program kurması falan çok kolay bana ilk onu tavsiye etmişti hocam. Windowstan iyi diyenlere de aldırış etmemek lazım :D
sen ne için kullanmak istiyorsun? hani bir linux'un diğerine çok bir üstünlüğü yok çok farklı değiller temelde aynı hepsi sadece kullanımı kolay diye onu söyledim ben.
Windows'tan şaşma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar