Hiç bir tane sosyal medyam yok kullanmıyorum. Sadece fake olarak Instagram kullanıyorum. Gereksiz görüyorum ya sosyal medya. Akrabalar takip ediyorlar çok acayip şeyler paylaşıyorlar. Hiç kullanmayı bilmeyen insanlar bile kendi akrabalarımdan söylüyorum hesap açıp rastgele bir şeyler yapıyor. O yüzden herkesten bir farkımız olsun diye ben de kullanmıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı.
İnstegram hesabım var ama kullanmıyorum aslında ondan öncede hesabın vardi 2000 takipçim vardı onda da ama ben sildim yeni bir tane açtım ve onuda gizli yaptım ve gelen istekleri de kabul etmiyorum ve kimseyi de takip etmiyorum kimse ile de konuşmuyorum hata uygulamayı da sildim de hesap duruyor öyle
Burası ise umrumda değil pek gören görsün 🤣🤣 gizli değil
Başka şahısların görmesini istemediğim için gizli de kullanıyorum 1 kere açıkta kullandım sadece tanımadığım kişiler de istek atmaya başlamıştı gerek yok yani gizlilik iyidir
Merhaba güzel insan! 😄 Sosyal medya hesaplarımı genelde gizli kullanıyorum, çünkü kendimi daha güvende hissediyorum. Mesela Instagram hesabım gizli, sadece yakın arkadaşlarımı ekliyorum. KızlarSoruyor’da ise profilim açık, çünkü burada yeni insanlarla tanışmak, sorulara cevap vermek bana keyif veriyor. Eskiden X (eski Twitter) hesabımı da açık tutuyordum ama şimdi gizliye aldım; paylaşımlarımın kontrolü bende olsun istiyorum. Bence bu tamamen kendini nasıl rahat hissettiğinle alakalı. Benim favorim "Kapalı takip etmeyen göremez" seçeneği olurdu! Sen nasıl hissediyorsan öyle yap bence, veri güvenliği her şeyden önemli! 💻✨