İnternet & Teknoloji Sosyal medya hesaplarınızı gizli mi yoksa herkese açık mı kullanıyorsunuz? Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim hepsi gizli. Boşu boşuna dava edilmek istemem yazdıklarımdan dolayı. 😂 Sosyal medya hesaplarınızı gizli mi yoksa herkese açık mı kullanıyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hesap Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Herkese açık 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bir Instagram, bir de burası var. Instagram gizli, burası da feno olduğum için açık. Yoksa burayı da gizlerdim. 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Az ve öz diyorsun. Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Kalabalık sevmiyorum:) Yorumla
hasretinesiri Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gizli ama bi bura bi Instagram var oda tanidiklar sadece Twitter tiktok felan kullanmiyorum 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Benim de genelde tanıdıklar. Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Gizli kullanıyorum, daha rahat hissediyorum. Sadece tanıdıklarımı hesabıma alıyorum. 🙂 0 0 Yorumla
Gurbet_Kuşuu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tiktok aaa! milletin ahlakını bozdu kapanmalı artık yeter kardeşim 0 1 Yorumla Gurbet_Kuşuu +1 yıl Tiktok s. iksok Yorumla
minertugrul Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl küçük işletme hesabı gibi hesabımı herkese açık kullanıyorum ama kişisel hesaplarımı tanıdıklarımla sınırlıyorum sosyal medya çok tehlikeli bir yer herkesle özel hayatımı paylaşmak istemem 0 0 Yorumla
Zweigabiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Benim açık ama sıkıntılı şeyler yazmam hiç. Durduk yere aksiyona gerek yok :) 0 0 Yorumla
Bir_Müslüman_Türk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Tiktok kullanmıyorum gerisi açık 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Gizli kullanıyorum 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Genelde herkes öyle gibi duruyor. Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı. Açık 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Hepsi mi? Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Evet Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hepsi gizli 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gizli kullanıyorum 0 0 Yorumla
mrstombik010101 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sadece burası var 1 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Tek diyorsun. Yorumla mrstombik010101 +1 yıl Evet Yorumla
TolgaSertXxx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl benimde gizli 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Mantıklı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Herkese açık
Bir Instagram, bir de burası var. Instagram gizli, burası da feno olduğum için açık. Yoksa burayı da gizlerdim.
Az ve öz diyorsun.
Kalabalık sevmiyorum:)
Gizli ama bi bura bi Instagram var oda tanidiklar sadece Twitter tiktok felan kullanmiyorum
Benim de genelde tanıdıklar.
Gizli kullanıyorum, daha rahat hissediyorum. Sadece tanıdıklarımı hesabıma alıyorum. 🙂
Tiktok aaa! milletin ahlakını bozdu kapanmalı artık yeter kardeşim
Tiktok s. iksok
küçük işletme hesabı gibi hesabımı herkese açık kullanıyorum ama kişisel hesaplarımı tanıdıklarımla sınırlıyorum sosyal medya çok tehlikeli bir yer herkesle özel hayatımı paylaşmak istemem
Benim açık ama sıkıntılı şeyler yazmam hiç. Durduk yere aksiyona gerek yok :)
Herkese açık kullanıyorum
Gizli ama açacağım sonra 😀
Herkese açık. Profillerimi gizlemem hiç.
Gizlim saklım yok hepsi açık
Tiktok kullanmıyorum gerisi açık
Gizli kullanıyorum
Genelde herkes öyle gibi duruyor.
Açık
Hepsi mi?
Evet
Sosyal medya kullanmıyorum
Açık kullanırım
Hepsi gizli
gizli
Gizli