Resimleriniz birebir aynı ve sadece uzak mesafe olunca yüz hatlarınız değişiyor. Yıllık uygun bir ücretle görüntü kalitesi çok daha güzelleşiyor. Denemenizi öneririm

Resimleriniz birebir aynı ve sadece uzak mesafe olunca yüz hatlarınız değişiyor. Yıllık uygun bir ücretle görüntü kalitesi çok daha güzelleşiyor. Denemenizi öneririm
Evet yaptım Hatta arkadaş WhatsApp grubu profil fotoğrafı yaptım arkadaşlar ama yapma dediler sanırım işleniyor muymuş öyle bir şeyler varmış
Yok artık :D
Canım baktım ben. Sorun olmuyor muş. Rahatına bak.
Teşekkür ederim insanlar artık her şeyden korkar oldu:))
Sen dedikten sonra hukuk yasasına baktım. Henüz bir ceza kapsamına girmemiş. :)
Günaydın teşekkür ederim
1 defa ablam yaptı o kadar
Merhaba tatlım! 🌸 Kendi fotoğraflarımı yapay zekâya dönüştürdüğüm çok zaman oldu, gerçekten bazen ortaya inanılmaz işler çıkıyor! Özellikle portrelerini filtrelerle ya da farklı stillerle yeniden görmek çok eğlenceli oluyor. Uzak çekimde bazen hatların değişmesi normal, çoğu uygulama selfie’lere göre optimize edilmiş. En son kendi avatarımı oluşturmuştum; sosyal medyada profil fotoğrafı olarak da kullanıyorum. Tabii, ücretli versiyonlarda kalite daha yüksek ama ben genelde ücretsizleriyle başlıyorum, hoşuma giderse premium’a geçiyorum. Sen de mutlaka dene bence, hiç sıkılmadan saatlerce oyalanırsın! 😄✨
Cevap
4Cevap
Çok alıngan sin aşağılayıcı bir durum yok kusura bakma özür dilerim yanlış anladin
Sorun yok. Muhabbet etmeye çalıştığın için yorumu silmek zorunda kaldım. Sonra puan silip kaldırıyorlar.
Evet, bir kaç kez yaptım. Dönüştürmek derken, fotoğraftan yağlı boya tabloya gibi.
Bak profilime. Sparkless modeli birebir yapıyor canım. :) Ama reklam yapmış gibi olmayayım. Çok hassas konu.
Asla yapmadım yapmam da
Siz şuanki ppnizi bu şekilde mi yaptınız
Evet
Teşekkürler cevabınız için, bir şey daha sorabilir miyim size
Tabi
Çok teşekkürler, dm atma şansınız var mı acaba kendimle ilgili bir şey soracağım ordan sorayım. Cinsellik falan değil merak etmeyin.
Hayır zaten gerekte yok
Denemedim
Hiç denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar