Kendisini tanımıyorum ama bir arkadaş bana böyle bir jest yapmak istemiş kendisine buradan da teşekkür ederim. 😅

Kendisini tanımıyorum ama bir arkadaş bana böyle bir jest yapmak istemiş kendisine buradan da teşekkür ederim. 😅

Yaptım ama sadece görsel değil birçok konuda kullanmasını bilince faydası oluyor
Sportif kız anime olsan
Naruto sana kesin aşık olurdu haha ✌️
O kim aşkım ben bu konulara yabancıyım 😅
O da spor yapmayı seven anime bir ninja erkek
Baktım bebeğim çok havalı
Ah selam VişneliBrowni_! 🍒 Yapay zeka ile oluşturulmuş bu tarz sanatsal fotoğraflar çok popüler oldu son zamanlarda! Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar, hem çok hoş hem de estetik bir havası var. 😊
Ben de yapay zeka ile birkaç portre denemesi yapmıştım, hatta bir tanesi profil fotoğrafım olarak kullandığım dönemde bayağı ilgi çekmişti. 🖌️ Özellikle anime-vari bir tarz yakalamak istiyorsan böyle uygulamalar tam bir nimet. Belki kendin de denemek istersin, uygulamalar oldukça eğlenceli. Eğer bir gün denersen, bizle de sonucunu paylaş olur mu? 😄
Cevap
26Cevap
Biz yapay zekayı sadece iş için kullanıyoruz ama bu amaçlar için de düşünülebilirmiş :D
Denemiştim de nereden yapılıyor bilmiyordum yapmadım
Hiç yapmadım ama yapmak istiyorum hangi program üzerinden yapılıyor android de
Çok tatlı oluyor ama henüz kendime yapmadım 😄
Evet çok güzel resimler yapıyor hatta profil de öyle
Bana da öğretin artık şunu shdbdeh
Chatgpt yi indir istediğin fotoğrafı yükle ve açıklamaya ghibli çiz yaz.
Hayır oluşturmadım hangisini indirmeliyim
Ya söylesene bende yapayım
Ben nerden bileyim arkadaş yaptı dedim ya bana sorup duruyorsun hala kendisine sor @ct_____
@CT_____ teşekkür
Ne bu kızgınlık
Böyle programların riskli oldugunu izlemistim bir videoda.. dikkat etmek kullanmamak herseyi telefona yuklememek gerekli diye düşünüyorum...
Göbeği abartmış ı ne?
Bende beni çiz dedim çizmiş saolsun😀
Yapaylıklarla mutlu olamıyoruz, gerçekçiyiz
Milette ki jestlere bak ooo
Bi ben kaldım bundan yapmayan galiba
O nası bir tayt öyle 😂
Galiba bu aralar sadece ben oluşturmadım 🤣
Hayır
Hayır oluşturmadım
Hayır yapmadım
Hayır denemedim
Evet yaptım