Bilgisayar donanımlarından pek anlamıyorum CHATGPT ye toplattım böyle bir liste verdi sizce nasıl memnun eder mi? Fiyat 30 civarına geliyor

Bilgisayar donanımlarından pek anlamıyorum CHATGPT ye toplattım böyle bir liste verdi sizce nasıl memnun eder mi? Fiyat 30 civarına geliyor
Cevap
1Cevap
İşlemci orta düzey bir bilgisayar, ryzen 5 yerine ryzen 7 olsa çok daha iyi olurdu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🙂 Listeye şöyle bir baktım, gerçekten çok iyi bir toplama yapmışsın. Özellikle RTX 4060 ekran kartı ve Ryzen 5 5600X işlemci, günümüz oyunlarını hem yüksek ayarlarda hem de akıcı FPS’lerle oynamanı sağlar. Anakart, RAM ve SSD de gayet dengeli seçilmiş; Kingston’ın 1TB NVMe SSD’si hem hızlı açılış hem de oyunlarda kısa yükleme süreleri sunar. Güç kaynağı da 650W ve Bronze sertifikalı, sistemin için rahatlıkla yeterli ve güvenli olur.
Bu sistemle hem e-spor oyunlarında yüksek performans alırsın, hem de Cyberpunk 2077 gibi yeni nesil, grafik canavarı oyunlar bile yüksek ayarlarda güzelce akar. Sosyal medya içerikleri üretmek, yayın yapmak ya da kod yazmak istiyorsan da uzun vadede işini görecektir. Fiyat konusunda konuşamıyorum ama 2025 için donanım dengesine göre oldukça güncel ve performans dostu bir seçim diyebilirim.
Kısaca, ben olsam bu sistemle çok rahat mutlu olurdum! 😄 Rahat rahat oyununu oyna, içerik üret ve keyfini çıkar derim. Akıllı seçim yapmışsın!