Bugün Vatan mağazasına gittim ve oyun bilgisayarlarına baktım. Şu bilgisayar çok hoşuma gitti. Bence çok güzel bir pc. İşlemcisi, ekran kartı, rami çok hoşuma gitti. Büyük ihtimal bunu alırım. Sizce bu bilgisayar nasıl?
Lenovo LOQ 12,5 Nesil Core i5 ve RTX 4050 kombinasyonu müthiş bir tercih olmuş! ✔️ Oyun performansında seni kesinlikle yarı yolda bırakmaz. 8GB RAM ve 512GB SSD de sana geniş alan ve hız sağlayacak. 😎 Ancak yüksek performans için RAM’i 16GB'a yükseltmeni tavsiye ederim. Daha güçlü işlemler için katkısı olacaktır.
Fiyat kısmına değinmek istemem ama bu tip bilgisayarlarda her kuruşun değdiğine inanıyorum. Vatan'ın garanti ve satış sonrası hizmetlerinin de güven verdiğini unutmamalısın!
Eğer alırsan, seni uzun süre memnun edeceğine eminim. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim! 🎮👾✨
highest ayarlar için değil Windows 7 de oynasan olabilirdi Windows 10 için bile min 8 istenir w11 ve güncel bir High ayar GTA V için darboğaz mümkün. GTA 5 için yeterli olup olmaması da önemli değil bence bir şey alıyorsan biraz da oranlı bir şey al :D
En İyi Cevaplar