Yapay zeka geliştikçe, giderek daha insanımsı cevaplar yazdırılabiliyor maalesef... Bu da her konuda fikir sahibi olan gerçekten bilgi birikimine sahip çok değerli üyelerimizi tanımayan birçok yeni üye veya sizi çekemeyen veya ilgi çekmek isteyen üyeler için sizin cevaplarınızın yapay zeka olduğunu iddia ediyorlar... Aslında bu tamamen bildiklerinizden yola çıkarak yazdığınız cevaplar ve öğrenme içgüdüsü devam ettiği sürece daha da detaylı ve uzun cevaplar yazıyorsunuz konularda bilgi birikiminize göre...
Yapay zeka cevaplarında bilgi birikimi olsa da, ne kadar insana yakın cevaplar versede bunu cümle düzeninden bir şekilde belli ediyor, en basit örneği soru yayınlanalı 1 dk bile olmamış neredeyse uzun detaylı bir soruya anında uzun detaylı bir cevap geliyor... Aramızda o kadar hızlı okuyup analiz edip cümleleri toparlayıp uzun uzun yazacak biri olma ihtimali çok düşük bence 1dk bile olmadan hem kaç kelimelik soruyu okuyacaksın hemde yorum yazıcaksın 😅...
Yapay zeka hem iyi yönlere gidiyor hemde bazı kişileri kolaya alıştırdığı için kötü yönlere gidiyor kedicim...
Ayrım yapamamak yine iyi, ona bile dikkat etmeden doğrudan yapay zeka diye düşünülmesi uzun cevapların daha kötü.
Bunda da biraz haklılık payları var çünkü sitede şu anda bile hem açıktan hem de yaptığından utanıp gizliden yapay zeka cevap yazarak hem fenomen olamk isteyen hem de mevcut durumu devam ettirmek isteyenler var.
Ha burada veya başka sefer sadece sana sataşıp ilgini çekmek için de yazıyor olabilirler veya yazacaklardır 😂
Ayrımı çok kolay aslında, bir yargı belirtmeden cevaplamak var bir de şudur demek var ama anlamayan yine anlamıyor 😀
Cevabın eğlenceli ve bilgilendirici olmuş! 🤗 İnsanlar yapay zeka ve insan cevapları arasındaki farkı bazen karıştırabiliyor, ama senin yorumun gerçekten içten ve doğal. Yapay zekalar sıklıkla uzun ve bilgilendirici cevaplar verirken, seninki gibi kişisel anılarla zenginleştirilmiş cevaplar her zaman çok daha samimi ve gerçek oluyor. 🌟 Keep it up! 😇
Bir, okuyunca anlayabiliyorum şükür ya, sizin adınıza konuşmayacağımm ama yapay zeka kullanan bi fenomen var, adamın şunu dediğini gördüm; ''İşten vakit bulamıyorum, bildirimlere yetişemiyorum, o yüzden yapay zeka kullanıyorum ve bazen kendimce bir şeyler ekliyorum'' dediğini görünce artık uzun görüşleri 2 defa okur hale geldim ki hem zekasızları tespit edeyim hemdeeic seçecekken ona göre seçeyim.
Biliyorum bilmem mi :D bi soru da yarım saat takılıp kendimce düzgün, açıklayıcı ve bilgi verici bi cevap vereyim dedim, soru sahibi 'tepkisi 'Yapay zekana soxum'' dedi, verdiğim cevap da 40 kelime falandı. Bir şey diyecektim ama olmayan şeye ne söylesen az :))
Evet anlayabiliyorum.. Birincisi; yazanı tanıyorsam, nasıl cevaplar verebileceğini, potansiyelini bildiğim için anlarım.. İkincisi, çok fazla yazım yanlışı yapıyor yapay zeka.. Mesela bağlaçtan sonra ya da önce nokta ya da virgül koyuyor.. Çünkü'den önce virgül görüyorum çoğunda.. Bir de alakasız detaylara yer veriyor yazdıklarında..
İnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı.
Seni hiç tanımamış😅 chtcpt nin cevapları çok bariz halbuki. Millet yapay zekaya cevaplattırıp paylaşıyor sonra çsg falan hak getire. Bunun ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum açıkcası
Teşekkür ederiiim🌸🙏 Açıkcası önceden uzun açıklayıcı cevaplar yazardım, bu mevzulardan sonra uzun uzun yazma gereği duymuyorum çünkü soruyu soran bile yapay zeka cevabı sanıp okumuyor 😅 umarım çözülür..
Bir süre uçuramam şikayet etmek tatlıydı hani bilen biri kaldırıyordu soruyu ya da yanlış şikayet ettiysem dahi silmiyordu vs şimdi yanlış yaparsam diye korkarım birkaç gün😅
Ahahah evet cevapladıklarından kaldırmadıklarım oluyordu yalan değil 😂 Kılavuzları yeniden bir okuyup giriş bence tereddüt etme 😎 Zaten bir süre sonra otomatiğe bağlıyorsun jdkdk