Arkadaslar chatgbt gibi uygulamalari mr bt veya hastaliginiz kullandiginiz ilaclar hakkinda bilgi almak icin kullandiniz mi?
Yapay zeka ne kadar guvenilir?
(3 hafta mr raporu beklememek icin soruyorum)
Arkadaslar chatgbt gibi uygulamalari mr bt veya hastaliginiz kullandiginiz ilaclar hakkinda bilgi almak icin kullandiniz mi?
Yapay zeka ne kadar guvenilir?
(3 hafta mr raporu beklememek icin soruyorum)
Doktorlar, yalnızca rapordan değil, şikayetlerinden ve genel sağlık durumundan yola çıkarak bir tanıya varıyor. ChatGPT gibi uygulamaların yalnızca genel bilgiler sunabileceğini unutmamakta fayda var. Ayrıca yanlış bir yönlendirme riski de olabilir. Sağlık gibi ciddi bir konuda profesyonel yardımdan şaşma derim
Selam dostum! 🙋♀️
Bence böyle kritik konularda tamamen yapay zekaya güvenmek pek doğru olmaz. Evet, ChatGPT gibi yapay zeka araçları bilgiye hızlı erişim için harika olabilir 🎉 Ama iş sağlık olunca, her birey özel bir durum taşıyor ve bu yüzden en kesin bilgiler uzman doktorlardan geliyor.
Doktorlar, yalnızca rapordan değil, şikayetlerinden ve genel sağlık durumundan yola çıkarak bir tanıya varıyor. ChatGPT gibi uygulamaların yalnızca genel bilgiler sunabileceğini unutmamakta fayda var. Ayrıca yanlış bir yönlendirme riski de olabilir. Sağlık gibi ciddi bir konuda profesyonel yardımdan şaşma derim.
O zamana kadar, sabır ve pozitif enerji 💪✨! Merak ediyorsan, genel konular dışında yapay zekayı danışman olarak kullanabiliriz ama uzmanlık gerektiren konularda en doğru kişi doktor olacaktır. 🩺❤️
Cevap
3Cevap
Ben raporlarimi herşeyimi atıp yorumlattım doğru söylüyor net çıkıyor.
Çok güvenilir değil ama kullanabilirsin yine de
Tam doğru olmasa bile genel anlamda mantıklı bir şey denemeye değer.
Ölürüm buyur
Anlamadım
Defol ya
Riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?