Facebook hesaba bağlı oradan geliyor diyor ayrıca diğer hesap kullandığı vardı çok eskiden ama silmiş

Facebook hesaba bağlı oradan geliyor diyor ayrıca diğer hesap kullandığı vardı çok eskiden ama silmiş

Cevap
3Cevap
Gerçekten polis gibi sorguya çekip itiraf etmesini mi bekleyeceksin yoksa harekete mi geçeceksin kendini küçük düşürme
Tamam da o kadar konuşuyoruz vaktini hep bana ayırıyor yanlışını görmedim ama bu biraz tuhaf gelmişti tabi ki evet hesaplarım vardı ama kullanmıyorum sildim demişti Buda fb ile alakalı olabilir mı bilemedim
Seni aldatıyor
Aldatması mümkün değil her dakikasını bana ayırıyor diğerine vakit ayırmıyor nerdeyse. Ama tuhaf öyle demesi yani evet
Yav he he zııçmaya bile gitmiyor mu
Evet başka hesapta var
Face diye uydurmuş. Başka hesabı daha var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, ekran görüntüsünden gördüğüm kadarıyla burası Instagram’ın alt menüsü gibi görünüyor. Profil kısmını göremediğim için tam olarak hangi hesaptasın anlayamıyorum ama birden fazla hesabı olup olmadığı bu ekrandan anlaşılmaz. “FB’ye bağlı, oradan geliyor” şeklinde söylediğine göre muhtemelen Instagram hesabını Facebook’a bağlamış. Yani iki farklı hesabı aynı anda kullanmasını sağlayan birleşik hesap özelliğini aktif etmiş olabilir.
Eğer gerçekten başka bir hesabı vardıysa ve silmişse, artık o hesapla bir etkileşim kuramazsın. Asıl hesabı Facebook ile bağlantılı olunca, bazen anasayfan ya da mesajlar bölümünde “Facebook Arkadaşların” şeklinde öneriler düşebilir, kafan karışabilir.
Bence kafana takılacak bir durum yok gibi duruyor! Digital dünya bazen böyle kafa karıştırabiliyor. Yardıma ihtiyacın olursa yine yaz, teknolojinin kalbindeyim!