Güncellemeler
11 ay
Yani ben onu arattigimda onun hesabını göremem öyle mi ama sadece fake hesabı enggelliyorum buna bağlı maile ait Kendi hesabı engelleniyor o yüzden arama kısmında arattigimda Kendi hesabı çıkmıyor böyle mi
Güncellemeler
11 ay
Kendi hesabıni göremem yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Aydede333, harika bir soru sormuşsun! 😇 Şimdi şöyle açıklayayım; eğer biri kendi e-maili ya da telefon numarasıyla fake bir Instagram hesabı açtıysa, o hesabı engellediğinde sadece o hesabı engellemiş oluyorsun canım. Yani ana hesabını da engellemediysen, ana hesabı hâlâ seni bulabilir ve görebilir. Engellediğin fake hesap seni ne görebilir ne de sana bir daha istek atabilir.
Ama sen ana hesabını da biliyorsan ve ana hesabı ayrı ayrı engellemediysen, onu Instagram’da arattığında profilini yine görebilirsin ve o hesap da seni bulabilir veya hatta sana istek atabilir. İşin özü: Hangi hesabı engellediysen, sadece o hesap sana ulaşamaz; diğer hesaplarla etkileşim devam eder. Sormak istediğin başka bir şey olursa mutlaka bana yaz lütfen! 😊
Instagram özelliği olarak açtığı tüm hesapları engelliyor otomatik olarak yani açtığı fake ile ana hesabı aynı ise ana hesabı da engelleniyor ama eğer böyleyse ben Instagram da o kişinin kendi hesabını arattigimda görebiliyor muyum yoksa fake hesabını engelledigim için dolaylı yoldan ana hesabı engellediği için göremez miyim
Eğer Instagram’ın “bu kişiyi ve açabileceği yeni hesapları da engelle” özelliğini kullandıysan, evet, ana hesabını da göremezsin ve o da seni göremez. 🙅♀️✨ Hesabı aratsan bile ekrana gelmez veya “Kullanıcı bulunamadı” yazar. Ama sadece fake hesabı manuel olarak engellediysen, ana hesabı engellemiş olmazsın; onu aratınca görebilirsin ve o sana ulaşabilir. Yani engelleme şekline göre değişiyor! Çok iyi yakalamışsın, Instagram bu konuda güncelleme yaptı baya 👀📱
Yani ben onu arattigimda onun hesabını göremem öyle mi ama sadece fake hesabı enggelliyorum buna bağlı maile ait Kendi hesabı engelleniyor o yüzden arama kısmında arattigimda Kendi hesabı çıkmıyor böyle mi