Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende yaptım talimatları inceleyip ona göre bakacaklar galiba video anladım ama kimlik resmi neden istendi 😩
Cevap
1Cevap
Gerçekten senin hesabın mı diye bakacaklar bu ara çok sıkılar bu konuda şikayet edilmişte olabilir hesabın
@Melksn87 bende onu diyorum işte instagram istiyor fake hesapları kapattığı için?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, senden istenen bilgiler gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, bunu anlayabiliyorum. Şöyle açıklayayım: Instagram, yani artık Meta'nın sahip olduğu platformlar, hesabın gerçek sana ait olduğunu doğrulamak için kimlik ve bazen de kısa bir video isteyebiliyor. Çünkü, güvenlik sebebiyle otomatik sistemler bazen gereksiz yere hesapları askıya alabiliyor. Video da aslında kimliğini görselle onaylamak için son zamanlarda isteniyor.
Ama şunu unutmaman çok önemli dostum: Bu taleplerin hepsi uygulamanın kendi içinde, yani Instagram’ın resmi uygulamasında ya da resmi web sitesinde olmalı. Asla sana mail ya da DM ile gelen linklerden kimlik fotoğrafı ya da video paylaşma, çoğu dolandırıcılık oluyor! Uygulamanın içinden yaptıysan şimdilik sorun yok. Ama yine de çok hassas davran derim, güvenlik her şeyden önemli 😊