gsmappleshop instagram sayfasının yaptığı çekilişten IPHONE 14 PRO MAX 128GB kazanmışım diye bir mesaj aldım. gümrükte takılan ürünleri ihaleyle alıp satıyorlarmış. 3 iş günü içerisindede kargoya veriyorlarmış. "customteknologyshopping" beni bu sayfaya yönlendirip çekiliş numaramı sorgulayıp kazandığınızı görebilirsiniz dediler.
Kazanan kişilerin Öncelikle yapması gerekenler; 1- İsim/Soyisim 2- Cihazın gönderileceği adres 3- Telefon numarası bilgilerini 0545 760 47 83 ve whatsapp linkini gönderdi. oradan yazışmaya devam ettik.
"Efendim profilimizde öne çıkarılan kısmındaki resmi evrakları detaylı bir şekilde inceleyerek anlayan birimlerden gerekli araştırmayı yapın aramızdaki güven problemi çözülsün ki şirketimizin en önemli hususlarından birisi güvendir yıllardır bu şirkete hizmet vermekteyim aksi bir durum söz konusu dahi olamaz
Cihaz 30 bin TL üzeri olduğu için kargolar sorumluluk kabul etmiyor bu yüzden kargo şirketleri aracılığı ile anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketleri vardır ve cihazı size gönderirken sigortalı bir şekilde gönderiyoruz. Bunun ödemesini önden almak zorundayız. Sigorta bedeli 160 TL + Kargo gönderim ücreti 35,16 TL’dir.
Toplam 195,16 TL.
Bu işlemler sağlandıktan sonra cihazınız anlaşmalı olduğumuz MNG ve YURT İÇİ kargo üzerinden çıkış sağlanılacaktır.
Kargonuz yola çıktığında kargo takip numarası MNG veya YURT İÇİ kargo tarafından SMS olarak iletilecektir.
Yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun🤝
Açıklama kısmına adınızı soyadınızı yazınız
Ödemeniz ardından sigorta işleminiz yapılıp kargo çıkışınız sağlanacak"
bana bunları yazdı😣 hep dolandırıcılık haberleri duyduğum için sizlere danışmak istedim. güvenilir midir? aranızda hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer