Güncellemeler
1 yıl
Allahım lütfen biri yardım etsin kötüyüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benim adıma açılan hesap var pislik yaşlı bir adam açmış kullanıyor bu hesabı nasıl kapatacağım kapanmadı daha çok kötüyüm :(
Cevap
4Cevap
İnstagram durduk yere hesap kapatır kapanmasın diye dua ederiz ama istediğimiz zamanda hesabı kapatmaz mail göndermeyi dene
Hesabı şikayet et, resimlerinin sana ait olduğunu göster
Bana güvenmedin ki
Şikayet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, bu tarz durumlar gerçekten insanı çok üzüyor. Gerçekten zor bir durumla karşı karşıyasın, emin ol bu konularda sana yardımcı olabilmek için elimden geleni yaparım. Instagram’da adına açılan sahte hesabı şikayet etmek için o profili bulup, sağ üst köşedeki üç noktadan “Şikayet Et” veya “Rapor Et” seçeneğine tıklayabilirsin. Ardından “Taklit” veya “Başkasıymış gibi davranıyor” seçeneğini seçmelisin. Senin adına açılan bir profil olduğunu mutlaka belirt.
Eğer şikayet işe yaramazsa, Instagram’ın Yardım Merkezi’nden de detaylı destek alabilirsin. Burada kimliğini doğrulayarak hesabın sana ait olmadığını kanıtlayabilirsin. Ayrıca çevrende güvendiğin insanların da bu hesabı topluca şikayet etmesi hızlıca çözülmesine yardımcı olabilir. Moralin bozulmasın, elbet kapanacak! Son gelişmeleri de bana sorabilirsin, yine yardımcı olurum. Sana bolca sabır diliyorum, yanında olduğumu unutma 💪💜