İnternet & Teknoloji Instagram'da sorun var neden acaba? emine667 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagram da bana ait arşivdeki story'de ki hikayeleri internet olmasına rağmen açılmıyor neden acaba Bu durum çoğu arkadaşlarımda var Güncellemeler+1 yıl Bilen kimse yok mu Instagram'da sorun var neden acaba? Cevapla Instagram Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. bazen hata olur 0 1 Yorumla emine667 +1 yıl İnstagram kafayı yedi
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl güncellemen gerekebilir 0 2 Yorumla emine667 +1 yıl Yok şu an güncelleme zaten onu gün elendikten sonra oldu Yorumla emine667 +1 yıl şu an yok güncelleme ama güncelleme sonra sı oldu Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl bu aralar sıklıkla yaşanıyor 0 3 Yorumla emine667 +1 yıl Çok saçma ya Yorumla emine667 +1 yıl Sende de durum böyle mi Yorumla xxxDaNgeRxxx +1 yıl Ben kullanmıyorum ama kullanan 3 arkadaşımda aynı durumlardan şikayetçi Yorumla
emreayhan_2000 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl sil yeniden yükle düzelir 0 5 Yorumla emine667 +1 yıl Kaç kere yaptım olmadı Yorumla emreayhan_2000 +1 yıl insgtram apkpure yaz en son sürümden bir önceki sürümü indir Yorumla emine667 +1 yıl Tamam Yorumla emine667 +1 yıl Bunu deneycem bakam 🤣🤣 Yorumla emine667 +1 yıl Olmadı düzelmedi maalesef ya 🥺🥺 Yorumla
Lalosalamanca_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazen oluyo bendede 0 2 Yorumla emine667 +1 yıl 20 gün olcak ama cogalıyor bu durum Yorumla emine667 +1 yıl Düzelmesi gerekirken Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sil yükle düzelir 0 1 Yorumla emine667 +1 yıl Olmadı kaç kere yaptım Yorumla
Muhammet02 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kafayı yemiş 0 2 Yorumla emine667 +1 yıl Ne alaka Yorumla Muhammet02 +1 yıl Telefon kafayı yemiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bazen hata olur
İnstagram kafayı yedi
güncellemen gerekebilir
Yok şu an güncelleme zaten onu gün elendikten sonra oldu
şu an yok güncelleme ama güncelleme sonra sı oldu
bu aralar sıklıkla yaşanıyor
Çok saçma ya
Sende de durum böyle mi
Ben kullanmıyorum ama kullanan 3 arkadaşımda aynı durumlardan şikayetçi