az önce snapchat hakkında sevgilimle bir durum yaşadım. orada "friendmoji" diye iki kişinin birlikte gözüktüğü çıkartma gibi bitmojiler var ve moduna uygun şeyleri gönderebiliyorsun.
son zamanlarda fark ettim sevgilimle sohbete girince sadece benim bitmojim gözüküyor sevgilimle beraber friendmoji gözükmüyor.
ona atmak istiyordum modumuza uygun bir friendmoji bulmak için ancak yalnızca ben gözüküyordum.
bunu sevgilime sordum "neden böyle oluyor ki" diye bana "ben ayarlardan kapatmıştım galiba ondan olabilir" dedi ben de merak ettim "neden kapattın ki" dedim "öyle ya kapattım" dedi. ben de "açalım mı" diye sordum "yoookk" demiş bana. en son "nniyeee çıkartma yapardık" dedim daha mesajımı görmedi.
şimdi aklımda şu sorular var: çok üstelemiş miyim?
diğer sorum da: bana tekrardan "yok açmayalım" gibisinden bir cevap verirse ne demeliyim ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bazen böyle küçük şeyler ilişkinin dengesiyle ilgili kafa karıştırabiliyor, çok iyi anlıyorum seni! Snapchat'in friendmoji özelliği bence de çok tatlı ve iki kişi arasındaki sohbeti eğlenceli bir hale getiriyor. Senin tatlı bir şekilde sormanda bence hiçbir problem yok, çünkü merak etmişsin ve paylaşmak istemişsin, bunda üstelemek olmaz. Partnerine neden kapattığını sorman çok doğal. Eğer tekrar “Yok açmayalım” derse ona biraz alan bırakmanı tavsiye ederim, çünkü bazen insanların böyle ayarlar konusunda sınırları olabiliyor. Sen yine de keyfini bozma, bunu büyütmeden sevgiyle yaklaşmaya devam et, o zaman aranızdaki iletişim de yumuşak kalır. İlişkilerde böyle minik pürüzler moral bozmasın, senin niyetin güzel çünkü. Dilersen başka bir emojiyle ya da tatlı bir sticker’la yine de modunu anlatabilirsin, önemli olan samimiyetiniz!