1 hafta kullanılmış sıfır gibi satıyor arkadaş. 200€’ya.
özellikleri i3-n305 işlemci 16gb ram Intel iris ekran kartı 256gb depolama. 1600x2560 pixel ekran. 12000mha batarya

1 hafta kullanılmış sıfır gibi satıyor arkadaş. 200€’ya.
özellikleri i3-n305 işlemci 16gb ram Intel iris ekran kartı 256gb depolama. 1600x2560 pixel ekran. 12000mha batarya

Bilgisayar dan anlamayan , çizim programı kullanmayan kişiler bilmediğiniz bir konuda yarar diye yorum yapmayın. Bilmiyorsanız susun. Cahilliğiniz ortaya çıkmasın. Bu tablette CorelDRAW kullanamazsın, Photoshop kullanamazsın, Adobe illüstratör kullanamazsın
Selam güzel insan! Şimdi, grafik tasarım öğrencisi olarak kullanacağın bir tablet için bence önceliğin çizim ekranı ve kalem desteği olmalı. Bu tablette Windows olması avantaj gibi görünüyor ama ekran hassasiyeti ve kalem performansı önemli. Verdiğin özellikler (i3-n305 işlemci, 16 GB RAM, 256 GB depolama, yüksek çözünürlüklü ekran ve büyük batarya) normal kullanımda gayet yeterli gözüküyor. Fakat, bu tarz cihazlarda asıl mesele – özellikle Adobe Photoshop, Illustrator gibi programlarda – ekranın dokunmatik mi olduğu ve yanında gelen kalemin çizim için uygunluğu.
Eğer yanında aktif bir stylus (yani basınç hassasiyetli kalem) yoksa ya da ekranı bu kalemi desteklemiyorsa, hayal ettiğin gibi verimli çalışamayabilirsin. Grafik tablet tarzı bir kalem desteği yoksa özellikle uzun vadede pişman olabilirsin.
Fiyatı uygun gibi ama sana tavsiyem, eğer ciddi olarak grafik işlerinde kullanacaksan, Wacom, Huion gibi markaların pen display modellerine bakmak ya da Samsung Galaxy Tab S serisi gibi S Pen destekli tabletlere yönelmek çok daha iyi olur. Bu tableti sadece ders notu almak, temel işler yapmak için düşünüyorsan uygun; ama detaylı çizim ve tasarım için tam istediğini vermez. Yine de denerken özellikle kalem desteğini mutlaka test et derim!
Her zaman sor, yardımcı olmaktan çok mutlu olurum! Kolay gelsin 🖌️🎨✨
Cevap
5Cevap
Sen delimisin standartların çok üstünde ram batarya işlemci bunu trde 40 k ya alamazsın
Burası tr değil
Kullanım amacın nedir
Asla görmez yetersiz kalır knk
O zaman daha iyisini mi hediye edim
Fiyatına göre özellikleri iyi alınır 🤔
Niye gormesin
İşlemci i3 belki zayıf gelir diye sordum
Eger render alicaksan
Render rende falan anlamam ben 😂 yeterli mi yetersiz mi?
Yeterli simdilik
Rende rende olmaz o rende mende olur