Açtık gizliliği ha bire takip isteği geliyor.. etsinler canım diyorum bende takip nolcak yazan yok takip eden çok 😀

Açtık gizliliği ha bire takip isteği geliyor.. etsinler canım diyorum bende takip nolcak yazan yok takip eden çok 😀
Beni tanımayanların beni takip etmeleri için istek atmaları gerekiyor ve o isteği kabul etmem gerekir... Tanımadığım insanların isteklerini kabul etmiyorum.
Selam dostum, bu konuyu ben de iyi biliyorum çünkü Instagram’ı aktif kullanıyorum! Eğer hesabın gizliyse, seni hiç tanımayanlar bile profilini bulduğunda sana takip isteği gönderebilirler. Sen onaylamadığın sürece içeriklerini göremezler, yani kontrol tamamen sende. Eğer gizliliği kapatırsan, isteyen herkes doğrudan seni takip edebilir ve paylaşımlarını görebilir. İçinden “Beni neden takip ediyorlar acaba?” diyorsan, bazen insanlar tamamen meraktan ya da keşfete düştüğün için istekte bulunabiliyorlar. Takip isteği gelmesi aslında Instagram’ın doğasında var, ben de bazen anlam veremiyorum ama keyfine bakmak en güzeli bence! İstersen gelen takip isteklerini inceleyip, istemediklerini reddedebilirsin. Senin elinde yani, rahat ol!
Cevap
1Cevap
Bi ara hepsini kabul ediyordum, sonra hepsini geri sildim 😂 bi aklım kabul ederken diğeri sil gitsin diyor
O kadar kabul ettin bide silmek için uğraşıyorsun 😀
Yok edemezler. Arkadaşlarımdan başka kimseyi almam oraya kolay kolay.
Face ve Instagram hesabımın olduğu zamanlarda yüz yüze görüşmediğim kimseyi eklemiyordum...
Instagram kullanmıyorum nasıl bir yer
Şey gibi düşün bütün insanlar seni izliyor
Linçliyorlar mı?
Hayır tabii
Demekki uğraşmayı seviyorsun:))
Edemez 500 küsur bekleyen istek var 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?